Українська Манітоба
-
тільки пр
-
якщо є такий офер то треба їхати. Нема що порівнювати чесно кажучи. Хіба що рибалка відпаде - по всьому іншому тільки плюс навіть якщо витрати інкам буде на тому самому рівні
-
Значить, вони не завершили процес імміграції і переїхали в іншу провінцію до отримання ПР. Або, скоріш за все, якщо прийшов ордер на депортацію, вони приховали щось серйозне. Відмова в імміграції не тригерує депортацію, якщо є чинний ворк перміт. Скоріше за все були якісь серйозні скелети в шафі до прибуття до Канади і це все вилізло під час перевірки.
-
тому тут податки одні з найвищих?))))
-
Не знаю є знайомі які переїхали в іншу провінцію через місяць їм прийшов лист що їм дається 60 днів покинути канаду. В Ircc сказали що подали не правдиву інформацію були по swm Ну нічого зараз в Європі не плачуть
-
ні, але шанс хоч є. в Альберті після змін АОS не реально
-
Татьяна, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
щоб покривати витрати десь треба гроші брати. нафти або портів нема то з іншого збирають
-
І я тепер таку маю 🤩 Завезли сьогодні, ще тепленькі:) штук 20 є в стоці, може кому треба 🤗
-
Якщо дивитися у нас на виробництві на мінімальну зп, то щоророку, не квартал, підвищують аж на 30-40 центів, що приблизно 2% і так, є профсоюзи🤷
-
на Украіні відкатали, тепер можна трошки краще зробити і втілювати в життя)
-
Буде единий марафон потужних новин.
-
Единий марафон як взiрець.
-
Medical expenses же ж ніяк не повʼязані з роботодавцем. Чи що ви маєте на увазі?
-
Буду знати, дяка. Чи смачні - не маю жодного поняття, ніколи не пробувала.
-
В Оскредку є Ukrainian mints 🥰
-
Так, у них є цукерки з назвою Russian mints. Вони їх випускають вже багато-багато років.
-
Глобальні дослідження підтверджують: люди з 2010 року гірше концентруються, слабо аналізують інформацію та втрачають логіку. Факти: • 25% дорослих у розвинених країнах не справляються з базовою математикою, у США — 35%. • Кількість 18-річних із проблемами уваги зросла в рази після 2015 року. • У 2022 році менше половини опитаних не прочитали жодної книги, а 45% підлітків майже не читають взагалі. Винні не соцмережі, а те, як ми споживаємо контент. Раніше людина шукала інформацію усвідомлено, тепер скролять нескінченні стрічки, які підкидають алгоритми: короткі пости, кліпове мислення, нуль аналізу.
-
До куает не існувало цих довбаних слотів 😂 Просто береш і ідеш на «прийомні години». Я сину новий паспорт робила, бо він з дитячим, що швидко закінчився, приїхав. В Едмонтоні. Приїхали в консульство з ним і були там ОДНІ ващє )
-
Звiсно. Легче фальсифiкувати.
22 Jan 2023, 08:02
239622/241416
10 minutes ago