Українська Манітоба
-
А як він саме анг пишеться?
-
За сотку можна розкішну куртку відірвати у Вінерсі.
-
А скільки нормальна бюджетна зимова куртка коштує?
-
Сідайте на автобус до поло парку, та шукайте там в Віннерс
-
Швидкість інтернету падає до 3г але він такий повільний що нічого не тягне
-
Де в центрі можна купити недорогу зимову куртку?
-
Та и робимо ) дякую .
-
Я не досягав ліміту, але пише що вирубається. Я звик вірити тому, що пише в умовах/контракті, а не народу🤷♂ а так то dyor
-
Я таке бачив , тобто це означає що інет вирубується ? І все - тільки докупай ? Народ в мене пишуть що в них у всіх є інтернет overage, повільний . Навіть за 25$ . Але я не бачу щоб воно десь було прописано окрім телуса.
-
Fido
-
t.me/uccmb
-
Це дійсно питання ?) на нього треба відповідати , чи то так , думки вслух ? )
-
Як можна використати більше 5 ГБ? В мене весь час внеті 1-2 в місяць. Беруть багато трафіка відео, з Ютюб, фільми..для серфінга, месенджерів 5 хватає..а відео по вайфай вже можна дивитися.
-
Народ , а ось ви пишите за свої 5 гіг-30гіг . Скажіть будь ласка , якщо вони закінчаться - то інтернет вирубується , та треба платити шалені гроші за 1мб?Або воно безлімітний, просто буде не 5дж а повільний інтернет ? Бачив що прописано «No data overages. Unlimited data at reduced speeds» тільки у Telus за 85$. Але це щось якось не весело . Що в інших ?
-
Дякую!
-
Дякую
-
Немає нікого, якщо не справитесь самі, то напишіть у пп я подзвоню і організую готель і трансфер
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
Доброї ночі Підкажіть будь ласка, де і яку форму заповнити Прилітаємо 1 лютого Дякую
-
Вчора. Температура на вулиці близько –30. Я надягаю термобілизну, лижні штани, кофту з хутром, флісові шкарпетки, "лижні" черевики, пальто на -26, подвійний флісовий баф на шию та обличчя, шапка, рукавички. Вкочуюсь у всьому цьому в автобус. Наступною зупинкою заходить дівчина. Колготи, мініюбка, курточка до пояса.
22 Jan 2023, 08:02
23982/230184
5 minutes ago