Українська Манітоба
-
Я порахував, треба майже 2 роки кататися щоб відбити Carbon tax rebate за 1 квартал😅 Верніть мого Трюдо 🦫🇨🇦🍁💪
-
Не перекриються. Хіба ви їздите 50-70 тис км на рік.
-
Значить, бензин повинен стати дешевше 🤔
-
Не буде. В квітні остання виплата
-
Carbon tax також був включений у вартість газу.
-
Вже не буде кліматичних виплат? 😳 Зовсім? Я тільки нещодавно їх оформила 😢😢😢
-
With the federal consumer tax eliminated, the Canada Carbon Rebate (CCR) is being phased out. Carney has confirmed that households will receive one final rebate payment before the end of April.
-
Це не було катастрофічно. В будь-якому випадку ті, хто хотіли скасування карбон таксу, його отримали. Однак, більшість сімей отримають менше грошей в гаманці в кінцевому підсумку. Рібейт покривав з верхом податок для більшості. Це вже не згадую деталі, що Канада повинна буде знайти інші механізми, як виконувати Паризьку угоду щодо зменшення викидів.
-
Нарешті, будка з картону буде не $700.000, а $699.900🤣
-
А вартість будівництва повинна зменшитися? Бо Carbon Tax додавався майже всюди.
-
Ага, десь так і то не факт
-
Дивіться, карбон такс випливав на ціну однієї буханки хліба аж на 1 чи 2 центи буквально.
-
Ну більшість - недоотримає. А хтось то ще трошки в + буде))
-
Ну так. Ті, хто мають величезні будинки, кілька авто, якими інтенсивно користуються, то ті будуть в плюсі.
-
Явно не в інтересах переважної більшості(((
-
Ну все ж як завжди. Все для тих в кого більше грошей. В Україні так було і в Канаді - теж саме. Гроші правлять світом)
-
Дивіться, карбон такс сам по собі змушував підприємства шукати виходи, як зменшити викиди, впроваджуючи нові технології. Не хочеш платити карбон такс, або хочеш платити менше - впроваджуй нові технології (підприємства) або менше споживай продуктів, які викидають діоксид вуглецю (рівень індивідуального споживача). Ось як працює карбон такс www.canada.ca/en/environment-climate-change/services/climate-change/pricing-pollution-how-it-will-work/putting-price-on-carbon-pollution.html
-
Crazy... Люди всюди однакові(((
-
Більшість була за скасування карбон таксу, бо через соціальні мережі відбувалася кампанія проти. Завдяки примітивним меседжам, які просто критикували як карбон такс, так і владу, більшість сліпо вбирала ті меседжі.
-
Дмитро, а можна вас запитати, чи ви бачили десь згадку про те, що конкретно робилось на ці гроші? Я весь цей час намагаюсь зрозуміти суть цього податку та як він стимулював зелені ініціативи - і не знаходжу нічого, окрім, власне, повернення податку. Скоріше за все я щось не так гуглю
22 Jan 2023, 08:02
239894/241418
8 minutes ago