Українська Манітоба
-
Дочка вчора казала, що у Міссізазі також дуже холодно через сніг та сильний вітер. Казала, що сумує за сонячною Манітобі. До речі, багато хто після переїзду із Манітоби до вологих провінцій, сильно хворіє на ГРЗ.
-
А який додаток?
-
Є тут адміністратори? Додайте, будь ласка
-
Гугл Марс фігня, додаток - топ
-
Я по Гугл Мапс дивилась. Але вони на 10 хв затримувались 🤬
-
Так, вночі холодніше відчувається завжди.
-
Поставте собі апп для автобуса. Виходьте на вулицю за 5-7 хв до його приїзду.
-
Днем я спокійно була на вулиці, а ввечері був треш
-
Потім ще декілька годин вдома приходила в себе. Але це ввечері, після закату. Коли буле сонце то норм переносилось
-
За 10 хвилин я там вже з ума заходила, біжала в мак грітись, хвилин 40 грілась і знов на 10-15 хв виходила намагаючись зловити автобус
-
Ми з колегою останні 6 днів працювали на вулиці. В середньому 9 годин на морозі кожного дня. Найтепліше це було -20, найхолодніше -37. Чи холодно? Так, задягалися по максимуму, ходили кожних дві години трохи зігрітися, але не страшно зовсім. Колись думав, що не витримаю взагалі такого морозу, але все ок.
-
То страшно, чи холодно?)
-
Вчора ввечері в дуже теплому одязі чекала автобус - це було ДУЖЕ страшно
-
А хто кого лякав? Просто розказав як було.
-
Є час підзбирати документи 😁
-
Запис на інтервью на американську візу в канаді на березень 2024 року
-
Ну так і я про те ж. Канада теж не зобов'язана всім подобатись
-
Нам без проблем видали візу США у 2017 році (в Україні), ми їздили у кругосвітню подорож, побували багато де, але США нам не сподобалися категорично. Нац.парки гарні, а люди та міста – ні. Взагалі не було бажання там залишатися і тим більше туди переїжджати, а от Канада дуже сподобалася, чи не єдина країна, в якій ми замислилися, що змогли б переїхати та жити. Тож я зараз тут. А в США, можливо, колись ще з'їздимо подивитися ті гарні місця, які не охопили минулого разу.
-
У більшості випадків ті, хто працює з Канади, є incorporated or sole proprietorship.
-
Foreign income в канадський декларації. А далі вже дивишся,які угоди щодо оподаткування між США і Канадою
22 Jan 2023, 08:02
24004/231421
19 minutes ago