Українська Манітоба
-
Я проти мені подобається велика машина і потрібен потужний двигун
-
Вартість виробництва та дистрибуції хліба зав'язана на енергоносіях.... То 1-2 cents на 5 долярах вартості звучить якось не не переконливо.. 🤔
-
Так, українці в США дуже незручні для Трампа.
-
Не хвилюйтеся, це питання часу, або електричка або малолітражку гібрідна, більше нічого не буде через років 10-15🤣
-
Як що вам подобається їздити на Chevy Spark - будь ласка Але це не означає що так знущатися над собою мають Всі навколо вас 🤪
-
Ну якщо подобається то можна і купити, я то не проти, тільки податок 50-100% на покупку та ще кожен рік пару тисяч додаткових на кожен літр обʼєму зверх норми, і думаю усе буде чесно 🙂
-
Дякую! Спробую!
-
Manitoba Renters Tax Credit
-
А яка різниця? Головне, щоб був договір оренди та підтвердження оплати лендлорду
-
Володарі v6 платять податки на заправці.... Акциз на пальне ніхто не відміняв, як що що А вам всьо Мало грошей
-
А це працює, якщо interacом платиш?
-
Ні, не так, взагалі-то. Спершу дивляться на ринок, тоді чухають голову, а лише потім встановлюють рейт. Рейт - це завжди реактивна реакція на поведінку ринку. Банк Канади не встановлює рейти проактивно. Може б трохи почитати, що таке Банк Канади і як вони працюють?
-
Що це за дурниці? Ви хоч співлкувались з десятком іранців у Канаді? Більшість абсолютно прогресивні люди, без будь-яких особливих релігійних прив"язок. Вони раді, що їхні батьки або вони втекли з Ірану і повертатись туди не збираються. Працюю з кількома іранцями, яких батьки у 3-4 річному віці вивезли з Ірану. Цим, зараза вже 25-30 річним чоловікам, поверення до Ірану закрите назавжди через обов"язковий призов до армії.
-
Встановили Рейт -> Подивились Що Сталося -> Почухали Репу -> Знов Змінили Рейтінг -> >>> Що було першим: Курка, чи яйце? 🙃
-
В моєму містечку було тихо, повезло дуже Але два дні дрони просто жах Один впав у дворі Постраждалих немає, тільки вікна Але..... Вже і там, у мене....
-
Або запобіжна міра Або реакція Залежно з якого боку дивитися на процес
-
Ок. Ви маєте мате підтвердження сплати оренди лендлорду? Якщо податкова запитає вас, то що ви будете показувати? E-transfer мають дані, кому ви переказували гроші?
-
А навіщо їхати до Калгарі? Багато вільного часу та не хочеться його ефективно витрачати?
-
На відстанях в сотні кілометрів завжди буде місце для ДВЗ EV не доїде за 14 годин до Калгарі Ви колись пробували подорожувати по Канаді на Авто? Спробуйте... Ви зрозумієте обмеження EV
-
Так
22 Jan 2023, 08:02
240053/241408
13 minutes ago