Українська Манітоба
-
Та куди ти постійно їдеш ці 1500км?
-
Вибачте, але коли Авто Диктує водію Де Коли та Наскільки зупинятися це не є подорож Це - рабство
-
тут ви витратили приблизно 2.5 години на задядки. Якщо я правильно зрозумів. і напевно в теплу пору року. а я 1450 км проіду витртивши 15 хв на заправку повного баку.
-
ну це приклад. я не проти ев в загалі, але тільки для міста чи коротких дистацій для перевозки себе та сімʼї. а так як є ще інші задачі, то поки в8 вирішує всі проблеми з комфортом. Буде більще грошей я куплю другим авто тесту)))
-
Так EI дають тільки тоді коли тебе звільнили, а не коли ти сам звільнився чи я шось не розумію ?
-
Yosemite, Yellowstone, Death Walley National Park Trip around Lake Superior ... Так так так... електрика прямо на кожному куті...
-
Я останній раз брав рент в аєропорту по 40 кадів за добу. Доречі то був додж рам
-
А потім рент авто за велики тищі щоб поїздити навколо? Для одного - мабуть економія На групу з 4х людей - своїм буде дешевше А як що плануєте на кемпінг там - то літак взагалі не варіант Те на те й вийде
-
Бензинові заправки – це рабство. Бо електрика є скрізь, а бензин лише на заправках)))
-
Підтримаємо наших партнерів з успішним відкриттям нового українського бізнесу в Манітобі. www.cbc.ca/amp/1.7434891 Дівчата ласкаво просять усіх на офіційне відкриття вже в цю суботу.
-
Сподіваюся його вилікують)))
-
Програма plugshare відкриває очі. На багатьох парковках супермаркетів вже є безкоштовні зарядки. Біля апартаментів, де живеш, з дому тощо.
-
У Теслі там зараз інша проблема… фюрер теслі зглузду зїхав та це зашквар тепер мати теслу
-
а скільки зарядка варртує? на таких заправках? типу ціна і на скільки вистачить. Аж цікаво
-
Це навколо озера Суперіор. Якщо не знаєте, то не пишіть нісенітниці.
-
де скірізь? в мене на паркінгу немає де заряджати ев...навіть вдома не можу.
-
А від автосалону до супермаркету - пішки? Потрібен же комфорт ще. Якщо є на парковці супермаркету - круто. Поставив і пішов в магазин. Але від Тойота до супермаркету хвилин 15 пішки. А потім до авто з пакетами? Не комфортно
-
Трохи правіше – купа зарядок. Там, де є автосалони. Біля ікеї, аутлета і т.д.
-
Хтось цього сина ілони закинув сюди?😂 Тесла – гумно. Технології – клас, мінімалістичний салон теж, тільки не в Model 3 та Y, де швидкість по центру в кутку. Такий би автопілот на бензин чи гібрид – було б круто. Але для Манітоби той автопілот до одного місця: розмітки немає, а якщо і є, то він яму не об’їде, а влетить у неї, і ті алюмінієві диски розлетяться на шматки разом із вами.
-
Ну в середньому. Он за той тріп у вас же є звіт. До Калгарі Мені цікаво чи вигідно це
22 Jan 2023, 08:02
240144/243341
4 minutes ago