Українська Манітоба
-
Сподіваюся його вилікують)))
-
Програма plugshare відкриває очі. На багатьох парковках супермаркетів вже є безкоштовні зарядки. Біля апартаментів, де живеш, з дому тощо.
-
У Теслі там зараз інша проблема… фюрер теслі зглузду зїхав та це зашквар тепер мати теслу
-
а скільки зарядка варртує? на таких заправках? типу ціна і на скільки вистачить. Аж цікаво
-
Це навколо озера Суперіор. Якщо не знаєте, то не пишіть нісенітниці.
-
де скірізь? в мене на паркінгу немає де заряджати ев...навіть вдома не можу.
-
А від автосалону до супермаркету - пішки? Потрібен же комфорт ще. Якщо є на парковці супермаркету - круто. Поставив і пішов в магазин. Але від Тойота до супермаркету хвилин 15 пішки. А потім до авто з пакетами? Не комфортно
-
Трохи правіше – купа зарядок. Там, де є автосалони. Біля ікеї, аутлета і т.д.
-
Хтось цього сина ілони закинув сюди?😂 Тесла – гумно. Технології – клас, мінімалістичний салон теж, тільки не в Model 3 та Y, де швидкість по центру в кутку. Такий би автопілот на бензин чи гібрид – було б круто. Але для Манітоби той автопілот до одного місця: розмітки немає, а якщо і є, то він яму не об’їде, а влетить у неї, і ті алюмінієві диски розлетяться на шматки разом із вами.
-
Ну в середньому. Он за той тріп у вас же є звіт. До Калгарі Мені цікаво чи вигідно це
-
Біля супермаркету - нічого немає
-
Як що ви їдите за 2000 км від хати щоб потім будувати маршрут та кататися від зарядки до зарядки, й витрачати час, чекаючи поки воно набереться заряду? то Бог вам в допомогу. Я їду в подорож щоб насолоджуватися краєвидами. Тому дякую... Дюже дякую...
-
На різних по-різному. Є дешеві, не дуже.
-
Нуль. Де зарядитись? На паркінгу - не можна(
-
Трохи правіше – купа зарядок. Там, де є автосалони. Біля ікеї, аутлета і т.д. Якщо на цьому скріншоті вам мало зарядок, то покажіть мені, може бензинових більше)))
-
та не можна, я ж теж написав. В контакті написано що не можна нічого заряджати там, ні авто ні смокат, нажаль... а так, ціна за 400 км - копійки взагалі.
-
Щойно вище написав.
-
та до чого мені загальна кількість?! я вдома не можу зарядитись....самий великий мінус
-
І останнє, що я хотів би сказати з приводу далеких подорожей, зарядок і т.д. Є мобільні зарядні пристрої. Ця зарядка встромляється в звичайну розетку і заряджає EV, поки ти вдома відпочиваєш або в далеких регіонах, де немає стаціонарних зарядок. І можете їхати значно далі, ніж дозволяє інфраструктура зарядних станцій. Економіка пересування – за домашнім тарифом електроенергії. В манітобі 9 центів за кіловат. Повна зарядка батареї близько 5 доларів, на 400 км.
-
і скільки вівдпочиввати авто вирішує і де заряджатись і маршрут і дее жити. Якось сильно багато обмежень для володіння електричкою, як для мене
22 Jan 2023, 08:02
240154/243341
4 minutes ago