Українська Манітоба
-
І окреме питання - а якщо працюють віддалено з Канади?
-
Знаю
-
В США не все так добре також. У багатьох штатах податки вищі за Канаду, медична страховка також дорога.
-
Цікаво а які податки платять канадійці які працюють у США?
-
Та я про індуса друга
-
Оскільки я канадець, я можу працювати у США відповідно до NAFTA без робочої візи, правда тільки по професії, яка є у списку NAFTA. Вже неодноразово кликали в США з інших компаній, але я поки тримаюся тут. Якщо ви неодружені, нема дітей, то напевне можна їхати відразу 😁
-
О так мучиш мучиш ту візу в США. Накінець тобі її видають через 15 років. Приїжджаєш такий і за тиждень розумієш шо тобі там не найс. 🍷🍷🍷
-
Треш 😂
-
Чувак пів світу з'їздив, його батьки мільйонери в Індії.
-
І зе питання, він багато подорожував чи тільки в Канаді був?
-
А не пробували знайти там роботу в айті і на робочу візу?
-
Я ж написав, бо неодружений. Думають, що не вернеться до Канади. Вже навіть листи від компанії писали, нічого не помогло. Але це не тільки кейс для індусів. Знаю багатьох українців, які так і не отримали візи до США, мусіли аж чекати на канадське громадянство.
-
Любити можна і на аутсорсі ><
-
Точно ні😁
-
Айтішніків США наче любить
-
А чому так?
-
Хаха, він на ЗП понад $100К, в ІТ.
-
Все індивідуально дуже, я можу судити тільки по собі. Якщо він на survival job в Ванкувері - то понятого. В мене там є варіанти кваліфіковано працювати, але не відразу. Тут немає
-
Funny thing. Якраз багато хто із Вінніпегу отримує візи. В мене у команді хлопець з Індії живе у Ванкувері, але йому у візі в США вже 2 рази відмовляли. Хоч має ЗП добру. Але він неодружений, не має нерухомості, тому США таких не дуже люблять 😁
-
ПР не дає право на в їзд
22 Jan 2023, 08:02
24026/229617
3 minutes ago