Українська Манітоба
-
Якщо в шопперс заряджати картку та юзати її то виходить автобус по 2.75 за поїздку, трохи дешевше 😆
-
Мені подобаються куртки з Mountain warehouse, купила за 140 дол на початку сезону, дуже тепла і непродуваєма. Ще є магазин MEC на 303 Portage ave. Там дорожчі речі, але і якість краща. Зараз почались знижки, то можна щось знайти не дороге
-
Бро, в Манітобі банан працює чудово, без впн, без смс, без передплат і без порад від ринкових аналітиків з 20 річним стажем. Relax😉
-
От людина ще шукала сусідів
-
В Канаді то не проблема😉
-
Проблема в тому, що ми сімейна пара 😅
-
Ніяк, працюєте собі без проблем, акаунт відкриваєте, як українець, підтвердження адреса - український, довідка онлайн з ПриватБанку, щоб не заморочуватися.
-
Та я ж людину спитала, він раніше шукав собі сусіда
-
Так
-
Не тіко пожурити.. якщо після попередження прийде ще скарга то вже може буде зі штрафом гарним 😆
-
@ElSombrero тобі ще актуально?)
-
Просто покарання настає після перевищення швидкості на 10 км. Краще за все їхати стільки скільки вказано на знаку. Цілішими будете.
-
Не тільки камери, а й радари. І не тільки за містом а у самому місті такі автівки є
-
Всім привіт 👋 Терміново потрібно житло, кімната, хочаб на місяць, *900 долларів* місто Steinbach. На 1 лютого, якщо є варіанти будь-ласка зв'яжіться зі мною 😔🙏
-
А хтось може сидить на біржі, акціях не через впн, а саме тут, в Канаді авторизовано?
-
Дякую !!!
-
Коли реєструєшся на рейс на Lot, там питання мета візиту, що обрати работа чи турист вкладки cuaet нема( чи може іміграція,там є така вкладка
-
Я це розумію і знаю з мережі. Перечитав закони та деякі устави , але цікаво, як це працює в реальному житті. Тому й запитую.
-
А хто вам заважає торгувати на будь-якому ринку на свої гроші? Крипта і форекс під жорсткою регуляцією, це вимоги до брокерів, а не до фізиків. Ви можете торгувати без проблем криптою як ЕТФ, які котуються на НАЙС.
-
Поділитися точно багато хто може. Крім оренди, комуналкі і телефону (що буде вам в районі $1500) все решта буде у всіх різне. Хтось їсть на 500 дол, хтось на 1000+, хтось тарить шмот в шрифт сторі хтось в лакості., і т д
22 Jan 2023, 08:02
24073/229903
about 3 hours ago