Українська Манітоба
-
Просто покарання настає після перевищення швидкості на 10 км. Краще за все їхати стільки скільки вказано на знаку. Цілішими будете.
-
Не тільки камери, а й радари. І не тільки за містом а у самому місті такі автівки є
-
Всім привіт 👋 Терміново потрібно житло, кімната, хочаб на місяць, *900 долларів* місто Steinbach. На 1 лютого, якщо є варіанти будь-ласка зв'яжіться зі мною 😔🙏
-
А хтось може сидить на біржі, акціях не через впн, а саме тут, в Канаді авторизовано?
-
Дякую !!!
-
Коли реєструєшся на рейс на Lot, там питання мета візиту, що обрати работа чи турист вкладки cuaet нема( чи може іміграція,там є така вкладка
-
Я це розумію і знаю з мережі. Перечитав закони та деякі устави , але цікаво, як це працює в реальному житті. Тому й запитую.
-
А хто вам заважає торгувати на будь-якому ринку на свої гроші? Крипта і форекс під жорсткою регуляцією, це вимоги до брокерів, а не до фізиків. Ви можете торгувати без проблем криптою як ЕТФ, які котуються на НАЙС.
-
Поділитися точно багато хто може. Крім оренди, комуналкі і телефону (що буде вам в районі $1500) все решта буде у всіх різне. Хтось їсть на 500 дол, хтось на 1000+, хтось тарить шмот в шрифт сторі хтось в лакості., і т д
-
Все ок тут з бананом якщо ви не в Онтаріо
-
Дивне заняття
-
Можна, але на них буде адреса готелю і потім коли з‘їдете на свою хату, то доведеться знову міняти, знову чекати і знову платити
-
Десь писали , що до 31 треба поилетіти , не знаю 31 включно чи ні . Допомога буде до червня , для тих хто залетів до 31 березня .
-
Так, працює без проблем.
-
Тільки перміт дають в аеропорту.
-
Я ходжу пішки кожен день
-
З карткою peggo трохи дешевше проїзд буде
-
Якось дуже різні цифри Хтось вдвох 3500 Хтось на чотирьох 4500
-
Дякую!!!