Українська Манітоба
-
І я менше 2 років, просто брокер підготував мій кейс (кілька місяців поради давав що і як покращувати) і подав куди слід.
-
Kathy Lien platform has been a game-changer for my crypto earnings! Her expert trades and guidance are recommended for anyone looking to earn in crypto trading.
-
Victoria хоче кікнути @ChristianStewarta з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Підкажіть не дуже вникав Але скоро буде як рік в Канаді Щось таке читав що рбс давав безкоштовне користування на рік, а як далі? кожного місяця зніматимуть якусь суму?
-
Останній раз коли я там була то там було багато зрадників, здається навіть більше ніж до бойкоту
-
А з іншого боку, костко тут платить податки і дає людям роботу 😂 Шо робить? Як бути?(
-
Штоооооо, цікаво які вони, хто купе розкажіть нам тут
-
Пішов у Костко - зрадив Канаду🙂
-
Ловимо та смажемо гусей, буде 100% канадська страва 🤩
-
А Walmart та 7/11? Кругом одна зрада
-
Без зради взагалі ніяк в магазині не зробити покупки
-
7-11 японський же
-
Тепер ми розуміємо, що відчували фанати добромаркету увесь цей час 🌝
-
Подвійна зрада якщо якійсь продукт який перепакували в штатах був насправді з на росії Багато бачу таких продуктів що не написано звідки вони Тільки те що дистриб'ютор зі штатів
-
Вітаємо, Максим! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тоді таких продуктів купа і у Фрешко, адже там багато ʼбілоруськихʼ продуктів, які в дійсності зроблено у Росії
-
Тут такі гусі шо вони щє тебе зловлять та посмажать
-
Foreign minister ‘strongly condemns’ China’s executions of four Canadians | Canada | The Guardian www.theguardian.com/world/2025/mar/19/canada-china-executions
-
Вітаю здається в саблет 2 бедрумний апартамент в 20 км від Вінніпегу містечко Lorette.Ціна 1295 вода включена,гідро окремо,парко місце безкоштовно .Договір до кінця грудня з можливістю продовжити.Дуже безпечне тихе затишне місто.Барбекю можемо залишити безкоштовно
22 Jan 2023, 08:02
241102/243746
about an hour ago