Українська Манітоба
-
Німецьку туристку тримали в камері одиночного увʼязнення і потім вислали з країни. Вона з візою приїхала як туристка - її не пустили в країну і затримали
-
теж цікаво
-
Як стати волонтером у притулку для тварин?
-
Вітаю! ЗАВТРА о 16-00. Запрошуємо новачків та досвідчених гравців до настільних ігор. Участь: БЕЗКОШТОВНО. За додатковою інформацією пишіть у особисті повідомлення.
-
Теж цікаво 🙂
-
Так. Власники, це сімʼя
-
Може бути та сама, або й інша. Було ж в чаті чи в новинах днями, що не пустили людину на конференцію бо знайшли коментар в соц.мережі поганий про нову владу. Плюс оця новина з Емерсона.короче творяться погані речі. За тою логікою тут половині чату вже в штати заказаний🤧😁
-
Не знаю, я взагалі думала, це якась приватна історія до того, як Вікторія написала
-
То було по всіх новинах. Та що з БС акторка?
-
Так, цю історію про французького вченого я теж читала
-
On a positive note мої знайомі їздили в Валхалу в супермаркет буквально минулого тижня. Вони громадяни від народження. Але не було проблем з перетином.
-
Доброго дня‼️ ЩАСЛИВІ ВЛАСНИКИ МАЛЕНЬКИХ ХВОСТИКІВ, підкажіть, будь-ласка, хто з Європи до Канади летів с собачкою до 6 кг у салоні літака? Які авіалінії дозволяють це? Які вимоги і які документи/щеплення повинні бути?
-
Дякую вам!
-
Ось найбільша група з рекомендаціями перевезення тварин з Європи до Канади і назад. Там і норми і щеплення і рейси. Приєднуйтесь і питайте. t.me/petstocanada
-
Привіт, скажіть будь ласка з досвіду . Якщо ви лікували канал але після лікування він й досі болить . За повторний візит теж оплачували лікування того самого зуба ?
-
Вже майже 2 місяці. Але клініка знала що є проблема . Просили почекати. Потім лікар захворів, перенесли візит ще на 2 тижні
-
А скільки пройшло часу?
-
Но повторному візиті вони не будуть нічого лікувати, це діагностичний візит. А там дивіться по ситуації
-
Взагалі постопераційний біль нормальний протягом 3-10 днів. Але якщо вас щось турбує, тривожно повідомляйте про наростаючий біль в зоні лікування, загальну слабкість і температуру 37-37,5, кажіть, що потребуєте більш сильних знеболюючих, ніж звичайний тайленол і антибіотиків, а також відчуваєте сильний страх через можливі ускладнення. У мене двічі були такі ситуації (реальні, не прикрашені), я писала їм листи про це, мене прийняли безкоштовно буквально наступного дня обидва рази
-
У вас болить зуб чи болить коли пальцем торкаєтесь десант та вище?
22 Jan 2023, 08:02
241467/243751
a day ago