Українська Манітоба
-
$950, не $600
-
І condo fee $391 у місць
-
В моєму будинку є ця піцерія за 3 роки жодного разу не сходили Хтось там був? Там смачно?
-
З 1 квітня 2025 року вже не потрібно купляти pass щоб попасти в провінційні парки Манітоби, буде безкоштовно на рік, не знаю чи хтось писав вже.
-
Я лише мимо на зупинку часто проходжу 😀
-
Я не розумію як африканці їх не бояться взагалі
-
Доброї ночі, таке питання. Бачу богато вакансій ... helper . Допустимо на СТО хелпер, чи на стройку хелпер, чи це потребує ліцензії? Чи це потребує можливо сертіфікат чи щось таке?
-
дякую
-
Ні, не потрібно ніякої ліцензії
-
Райончик там так собі, це ж централ парк І + 400 кондофіі і 100 прооперований такс Ітого вже 1100$) я за 1045 орендую в значно кращому новому будинку в норм районі))
-
А ось це доволі не погано, я жив на колоні, район супер прям. Але ціна ренту була не виправдана Але кондо фі не маленьке дуже. Краще тоді вже на Осборн і фі дешевше і будинок краще
-
Це за всі рахунки? Маю кредитку чекінг і збереження Але не настільки задоволений банком щоб платити за користування, є якась альтеранатива?
-
Відгукніться чи є тут хтось хто поступав в університет Манітоби хто прибув за програмою куает, маю деякі запитання щодо вступу, хочу поспілкуватися в особисті.
-
Бачив таку обʼяву біля Lafarge, вони наймають водіїв class 3 w/ air brake. Пару тижнів тому там було $27.11/hr, але зараз вже пишуть $29.61/hr. Можливо, комусь корисно буде
-
Тільки що була смішна і максимально незрозуміла ситуація для мене )))) Нещодавно в нашому маленькому містечку встановили на заправці coop термінал оплати карткою наззовні. Але прикол в тому що він працює тільки тоді коли працює сама заправка. Тобто приїхати вночі і заправитись не вийде.😁 В чому прикол...ледве вмовив операторів заправити бо закрились 5хв.тому і були ще всередині
-
Так в вінні така ж фігня. Он на реджент закрились і все, колонки не працюють, не розумію приколу. Якщо я можу заправитись не заходячи в приміщення, навіщо відключати колонки
-
Доброго вечора, на даному ярмарку буде проводитись розіграш призів: кожен учасник ярмарку , а на даний час їх зареєструвалося 32, дає від себе лот, також можна надати подарунковий сертифікат на певну послугу чи послуги і ми будемо формувати призи з цих всіх лотів та сертифікатів, вартість призу буде в районі 150-200дол. Всі виручені від цього розіграшу кошти будуть передані певним волонтерам в Україні для придбання необхідних речей для наших захисників та захисниць💙💛 Отож, якщо маєте бажання надати від себе такий сертифікат, то прошу писати мені в приват🤗 Також дуже прошу поширювати інформацію про даний ярмарок серед своїх друзів, знайомих серед клієнтів. Якщо будете мати змогу десь повісити такий постер в себе в на роботі чи в будинку, то буду дуже вдячна і постер вам передам. Також можете прийти на ярмарок і залишити там свої візитки - хочу зробити такий куточок, щоб наші бізнеси могли себе там рекламувати💙💛 Давайте об'єднуватись і робити хороші заходи разом.Бо лише РАЗОМ - МИ СИЛА🙏 Всім гарного вечора🤗
-
Якщо є збереження в скошіі якщо є 4-6к на балансі - то користування безкоштовне
-
Добрий вечір студія, тільки що їхала в убері з індійським водієм, який мені доказував що українці отримують по 3000$ на місяць від держави, тому вони всі багаті і купують Volkswagen Jetta🤣🤣
-
Деяким ще канадців в особисте користування видавали в аэропорту. Разом з ворк пермітами. Але хто лохонувся, тим лише ворк перміт
22 Jan 2023, 08:02
241558/243341
4 minutes ago