Українська Манітоба
-
Коли bill за hydro почали приходити по 500$ то подумав що тре щось робити. Отримав rebate від Hydro на утеплення горища, то сьогодні задував целюлозу
-
Покажи нам її, ми її забанимо
-
В кого які були платежі за hydro останні 2-3 міс.? Да зима дійсно холодніша ніж минулого року...але все ж 490, 525$ думаю занадто за будинок трохи більше ніж 1000 sqf
-
Чекай, тобто ти навіть не закатила сцену чи означає це що він нещасливий?😱
-
Та і бо більшість з одностатевих пар не одружується бо в багатьох країнах це навіть в не можна нажаль
-
Ого, у нас 215, 228 за два останні місяці
-
Дивлюся я на сніг за вікном і думаю, як нам там менеджмент зібрався кондиціонери чистити через пару днів? 🤔
-
Оце наше за останній час, у нас 1 бедрум апартаменти, кутові. Але я щє дуже люблю плавати у ванній тож у мене щє бойлер досить часто гріє воду для неї 🙃
-
сніг? де?
-
У вас electric furnace?
-
Бойлер гріє воду? Байлер в квартирі прямо? Я теж в апартаментах живу, де бойлер не знаю, горяча вода не кінчається
-
Бу вас скоріше один на всіх стоїть й включен у вартість аренди
-
Поня- дуже миролюбива 🐴
-
У вас певна проблема в хаті... Якого року? (== яке утеплення в ствнах?) Single dwelling 1000 sq.ft має витрачати $250 мах на опалення + світло у люті морози В рахунку Хайдро є розбиття на натуральний газ => опалення (утеплення аттіку допоможе) та вікна взимку тримати постійно закритими Та світло (електрика) - підігрів води, кухня,сушка білизни... Може електричний комін як що є... Варто подивитися куди гроші йдуть...
-
January у всіх я так розумію був овер) В нас зі стандартних 40-60, 200$
-
У нас теж трохи більше 1000skf,бойлер,електроплита,газовий котел не новий але модернізований то 230/200$в місяць,в день 19градусів тримаємо а з вечера до ранку 22гр, Нормально я за будинок в Україні більше плачу(((
-
Навпаки в мене
-
От диви падає
-
І шо, навіть проносне в чай не додаси? 😏
-
Ага, в кладовці стоїть бойлер 🙃
22 Jan 2023, 08:02
241821/243341
4 minutes ago