Українська Манітоба
-
Дякую. Зрозумів. Скажіть А Equal Payment Plan - Варта уваги, чи вигідніше не підключати цієї послуги? Як вона розраховується?
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
Так, в мене так, частина бенефітів до кінця календарного року, частина до кінця березня 🤷♀️
-
Так, це залежить ще від провайдера. В мене sunlife, в них оновлюється на початку календарного року
-
Дякую
-
Дякую)
-
Ом, може Ви реєструєтесь як існуючий користувач? Ми навіть знайшли по історії браузера де ми реєструвались, там такого не питало: account.hydro.mb.ca/Portal/ServiceRequestFormPrelogin.aspx?reason=startService Але ось також відео українською, яке може бути у нагоді: www.youtube.com/watch?v=OBfe7Zp95Uw Dmytro веріфікуй будьласка мої посилання, чи я точно права?
-
Ну та я не вже збираюсь )
-
Вчора моніторила карту північного сяйва, найближча ймовірність побачити за 600 км від міста
-
А підкажіть таке, можливо хтось знає де можна орендувати хатинку на півночі манітоби, щоб була ймовірність піймати північне сяйво? Виїхати за місто вночі не варіант, мала дитина вдома(
-
Де саме?? Не бачив такого??
-
В моїй компанії бенефіти нараховуються знов з 1го січня. Мені здається, що так у всіх