Українська Манітоба
-
То правда.де у мене квартира у нас є чат,так люди заглядати у вікна слідували чого в інших домах є світло і скаржитись.Я то зналазо будинок міліцейський і можливо інша підвязка,а ось люди таки добились що виключають теж у цьому будинку.Ось так!Сам не гам і іншому не дам...
-
Що тут обирати при регестрації до фамілі доктора
-
Виїзджаю завтра з України. Приймаю замовлення на: cтiки до Іqоs/gIo, cигapeти будь-якої марки, еIf-bаr’и, лiки, продукти - пишіть в контакти)
-
Всім привіт, я Микола Парасюк зі Львова, у мене не має світла три дні. Дитина замерзла. Геть бандита Зеленського. После сообщения вы получите 40 рублей, не забудьте удалить последний абзац.
-
#робота
-
Друзі. Хто незабаром прибуває до Вінніпегу та далі має намір їхати до містечка Стейнбах. Або хто вже у Вінніпезі та збирається до Стейнбаху. Таксі коштує від 95 до 120CAD. Хочу запропонувати вам допомогу від себе, готовий перевезти вас безкоштовно. Якщо хтось захоче, то можете покрити паливо, але то не обов'язково. Безоплатно допоможу, пишіть:)
-
Підкажіть щодо курсів англійської. Тільки welarc безкоштовно? І якщо так, то до них на запис особисто треба з'являтися?
-
От вам недогода))) То на роботу не беруть на трак, то вже робота не така 😂