Українська Манітоба
-
Всім привіт, я Микола Парасюк зі Львова, у мене не має світла три дні. Дитина замерзла. Геть бандита Зеленського. После сообщения вы получите 40 рублей, не забудьте удалить последний абзац.
-
#робота
-
Друзі. Хто незабаром прибуває до Вінніпегу та далі має намір їхати до містечка Стейнбах. Або хто вже у Вінніпезі та збирається до Стейнбаху. Таксі коштує від 95 до 120CAD. Хочу запропонувати вам допомогу від себе, готовий перевезти вас безкоштовно. Якщо хтось захоче, то можете покрити паливо, але то не обов'язково. Безоплатно допоможу, пишіть:)
-
Підкажіть щодо курсів англійської. Тільки welarc безкоштовно? І якщо так, то до них на запис особисто треба з'являтися?
-
От вам недогода))) То на роботу не беруть на трак, то вже робота не така 😂
-
Наприклад, в першому вам запропонували зробити flush за 230 Це поребує певного обладнання та трохи більше рідини В другому, просто поміняти рідину А в третьому зробити вигляд що поміняли :) Нормогодина на станції коштує від 70 баксів Зарплата механіка - 30 на годину Аренда приміщення - коштує великих грошей Опалення приміщення - просто коштує грошей Амортизація обладнання - гроші яки ти втрачаєш що дня... Ось тобі й ціно утворення Не щабуваємо, що "Скупий платить"
-
Продам автомобіль Dodge Journey R/T 2013 року випуску, чудовий автомобіль для Вінніпегу.Двигун 3.6(атмосферний),коробка автомат(6-ти ступенева), повний привід. Шукав для себе, знаходиться в гарному стані і по механіці і по зовнішньому вигляду. Пробіг 295000км. Ціна -6000CAD, причина продажу-переїзд в Европу. Кого цікавить пишіть в лічку, також можу вислати більше фотографій і розповісти про машину.
-
Платити за машину вам, то вам й вирішувати. Дві зовсім різні машини. Сіті кар та заряджений купе :) Як що для родини - 4 двері завжди краще ніж 2 Як що їздити одному (в 2-х?) Та гроші не питання, то мабуть аккорд Часом допомогає гугл після запиту "vehicle+model+year+problems" Результат допомогає прийняти остаточне рішення
-
А інший це де?