Українська Манітоба
-
Доброго дня. Підкажіть яким чином можно перевести гроші в Україну? Невелику сумму. Я так розумію, це не так просто зробити)
-
Що ви ржете ))) думаєте так легко перший раз з тим всім розібратись))))
-
Ще одне дурне питання. А скілкьи я можу походити до масажиста? Склвьки захочу чи є якісь обмеження? Типу в мене заклинило добряче спину. Мені зможуть її вилікувати?
-
Привіт. Мій знайомий шукає на посаду advertising instaler працівника. На кінець зими робота парт-тайм ( буде робота і навчання). З весни фул-тайм. Головні вимоги. Робота руками і на повітрі. Власник планує розширювати бізнес і якщо ви гарно працюєте ще й головою, то через рік зможете вести один з напрямків. Власник російськомовний ( сам з Молдавії). Фірма зареєстрована в Манітобі. Якщо цікавить напишіть в приватні. #job
-
Нагадайте будь ласка, чи потрібен сін для відкриття телефонного номеру?
-
Я їм не дуже довіряю. В Україні старшій жінці цей чудо лікар зламав ребро так вправляючи спину. Я більше по класиці)
-
Треба дивитись на ваши полісі. Там зазвичай визначен % покриття та максимальна сума послуг Як що спину "заклинило" - завітайте до Optima Wellness Дівчинка Ресепшеніст розмовляє Українською А лікар сам розкажн всі ваші проблеми коли подивитися на вашу спину Як що треба якісь тести, чифізіотерапія, він випише доправлення Найшвидшого одужання optimalcarewellness.com/
-
😅 можливо в канаді вони більше сертифіковані