Українська Манітоба
-
Думаю залежить від спеціаліста
-
До речі, ця вулиця це місцевій Red Lights district
-
А Ви і якому місті?
-
Ну таке собі 😅
-
в Дп
-
Аналогічно і я
-
Багато місць де можна зловити кадр 😅
-
@Mr_Gray_UA, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт , який домашній інтернет зараз вигідний для підключення в районі 60$, якщо є контакти напишіть , дякую
-
Дякую
-
Пишіть @Raven_G5 надійно і швидко за 60, він тут півчату встановив і все ок, ще й ціна у нього по якції і швидкість 250 Мбіт в сек.
-
А що робити з хелс карл у разі переїзду?
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/leavingmanitoba.html
-
Підкажіть, чи можна купити авто на тимчасове водійське посвідчення (те, яке видають поки не отримаєш постійне - поштою ) і чи треба потім знову змінювати посвідчення в mpi , коли змінюєш адресу проживання
-
Можна, треба.
-
Увага! UCC Manitoba Free Tax Clinic (безкоштовна податкова клініка) почне працювати з 1-го березня 2023 року та буде надавати послуги з безкоштовного заповнення податкових декларацій віртуально. Будь ласка, очікуйте інформацію про те, як зареєструватись до наших волонтерів на зустріч на нашому вебсайті та на цій сторінці. Оскільки Free Tax Clinic (безкоштовна податкова клініка) є частиною спеціальної програми - Community Volunteer Income Tax Program (CVITP) - наші волонтери зможуть надавати послуги із подання декларації тільки для простих сценаріїв (basic taxes) для сімей з доходом до $36,000/рік або осіб з доходом до $20,000/рік. Самозайнятість, приватний бізнес, отримання доходу від оренди та будь-які інші види податків, які потребують консультації від спеціалістів та не є предметом навчання волонтерів програми Community Volunteer Income Tax Program (CVITP), не входять в послуги безкоштовних податкових клінік. Дякуємо.
-
Я як канадець, 3 роки шукав роботу вчителя. І вже 7 років як працюю
-
Що маєте на увазі?
-
Доброго дня, хто міг би нормально пояснити, як проплачувати за гідро ?
-
Дякую
22 Jan 2023, 08:02
24420/237901
about a minute ago