Українська Манітоба
-
Дякую)
-
Ом, може Ви реєструєтесь як існуючий користувач? Ми навіть знайшли по історії браузера де ми реєструвались, там такого не питало: account.hydro.mb.ca/Portal/ServiceRequestFormPrelogin.aspx?reason=startService Але ось також відео українською, яке може бути у нагоді: www.youtube.com/watch?v=OBfe7Zp95Uw Dmytro веріфікуй будьласка мої посилання, чи я точно права?
-
Ну та я не вже збираюсь )
-
Вчора моніторила карту північного сяйва, найближча ймовірність побачити за 600 км від міста
-
А підкажіть таке, можливо хтось знає де можна орендувати хатинку на півночі манітоби, щоб була ймовірність піймати північне сяйво? Виїхати за місто вночі не варіант, мала дитина вдома(
-
Де саме?? Не бачив такого??
-
В моїй компанії бенефіти нараховуються знов з 1го січня. Мені здається, що так у всіх
-
Просить ввести 14-значний код. Де його взяти??
-
А до якої дати бенефіти зазвичай діють? До кінця календарного року чи якось по-іншому? В нас тільки мої, але ще не користувалися.
-
Доброго вечора, всім! Маю питання: Як зареєструватися в Манітба Hydro?
-
Хіба дата першого дня народження на рік, не стосується покриття для дітей? Я знаю, що я користуюся спочатку своїми бенефітами, а потім чоловіка, хоча в нього першого дата народження на рік. І до речі, мені це підтвердили в декількох клініках. Якби так можна було, то я б, звісно, користувалася краще бенефітами чоловіка, бо в нього 100% покриття, а в мене 80%😊. А так виходить перші 80% покриття мої, а решту 20% вже з бенефітів чоловіка добирають
-
Всім доброго вечору! Підскажіть будь ласка , чи можу я , з ворк пермітом ,податись /або зробити стаді перміт? І якщо хтось знає як,буду вдячний за інформацію ) Потрібен для навчання в коледжі