Українська Манітоба
-
Про ця і кажу. В Вінніпегу асистентів, наприклад, більше , ніж в рурал. Я так розумію, що фінансування більшої кількості позицій. Тому тут не завжди працює, що чим далі, тим легше знайти. Знаю і Вінніпегу повлаштовувались асистентами. Головне щоб постійний контракт і більше 30 год в тиждень, якщо пр подаєтесь. А потім, потихеньку можна і на вчителя перейти, за пару років, як є вакансія.
-
Hello I am your advisor in North Cyprus Carrying out all matters in the field of university and dormitory, buying a house, accommodation, tourism, travel, entertainment, etc. University admission and dormitory reservation are free Feel free to come to North Cyprus with us Привет Я ваш советник на Северном Кипре Осуществление всех дел в сфере ВУЗа и общежития, покупки жилья, проживания, туризма, путешествий, развлечений и т.д. Поступление в университет и бронирование общежития бесплатно. Не стесняйтесь приезжать с нами на Северный Кипр
-
I’m eternally grateful
-
Thank you
-
Вітаємо, Yevgenia Palamarenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ок, якщо зупинять, просто скажу, що я не порушував, повинно спрацювати 👍