Українська Манітоба
-
Вітаємо, Yevgenia Palamarenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вже 1.5 без прав їзжу, по українській Дії. 😊 Все в МРІ попасти не можу)
-
їздитиможна на ваш ризик, мене ні разу не спинили ще, ну купа раз казали , поки не порушуєш взагалі без документів на авто можеш їздити.
-
Купити можна, але їздити на ньому без реєстрації та страхування не можна навіть один метр
-
Без реєстрації та страхування авто приїдете десь до першої поліцейської автівки, яка буде позаду вас. В них автоматично скануються номери автівок, і з високою ймовірністю вони відразу вас зупинять.
-
Ок, якщо зупинять, просто скажу, що я не порушував, повинно спрацювати 👍
-
ви не можете це доказати, ви ж не коп, я не влізаю в полеміку. сам оплачую, але знаю випадки. всім добре. питання не життя і смерті а лишень штраф і сорі сорі бай бай
-
Якщо зупиняють, то ви вже точно щось або порушили або їхали з певним ризиком для інших
-
Ідеальне місце! І на фонарі подивився і супчику з'їв 😂
-
Хто робив WES по диплому? Поділіться контактами ...
-
Якими контактами ? На сайті wes є вся процедура
-
Canada: The Automated Licence Plate Recognition System (ALPRS), which is installed on a marked police cruiser, automatically scans licence plates up to 20 metres away. The system will alert officers of stolen plates and vehicles, plates registered to suspended drivers, expired permits and other offences. На будь-якому поліцейському авто працює система автоматичного сканування та розпізнавання реєстраційних номерів. Сканування відбувається автоматично, якщо автомобіль на відстані 20 метрів від поліцейського авто
-
Якщо не помиляюсь, то в Манітобі штраф за їзду без реєстрації приблизно 1000 доларів
-
Напишіть будь ласка хто не давно подавався на PR, які основні довідки потрібні, я знаю є сайт де все показує, але хочу почути від людей.
-
оу переконали, шанс попасти на такий крузер є)
-
Сюди t.me/uccmb
-
Хоча зимою може і пронести як шо снігом замело, але як шо прочистять номери всеодно оштрафують😀
-
Тут ще поліцаї на типу звичайних машинах їздять зі схованими блималками, щоб не розслаблявся )
-
упс як невдобно получається, якщо номер стане у бруді((
-
Для покупки авто краще зустрічатися в офісі autopack. Підписаний bill of sale, transfer of ownership, й авто ваше. (Ви його купили As Is) Щоб застрахувати вам треба щe safety Саме autopack рееструє авто, відразу оформляється страховка, та видають номер
22 Jan 2023, 08:02
24455/237900
10 minutes ago