Українська Манітоба
-
Хоча зимою може і пронести як шо снігом замело, але як шо прочистять номери всеодно оштрафують😀
-
Тут ще поліцаї на типу звичайних машинах їздять зі схованими блималками, щоб не розслаблявся )
-
упс як невдобно получається, якщо номер стане у бруді((
-
Для покупки авто краще зустрічатися в офісі autopack. Підписаний bill of sale, transfer of ownership, й авто ваше. (Ви його купили As Is) Щоб застрахувати вам треба щe safety Саме autopack рееструє авто, відразу оформляється страховка, та видають номер
-
а як бути зі страхівкою? чи вона одразу виписуєься при продажі?
-
На протязі 15 діб
-
То на випадок Українських прав Як що є Манітобськи права, то більше нічого не треба, крім трансфер оф оунешип, Білл оф сейл, сефті, та грошей :)
-
В mpi наголошували що при зміні адреси треба до них прийти обов'язково
-
Реєстрація обовякова? До прикладу є паспорт, тимчасові манітобстві права і ворк перміт. Цих трьох документів буде достатньо?
-
Мені чомусь не попадалась така інформація)
-
Повно..як тут тяжко знайти, то в групі фб постійно постять про послуги фотографа
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, хто знає або можливо є фотографом) Буду вдячна🤍
-
Уже забирають Віддаю матрас + спрінг бокс, все в дуже доброму стані, без пошкоджень. Матрас для одного. Самовивіз
-
Так само мене злякали ті мигалки на паркінгу. Вони вирішили штрафанути когось за неправильну парковку🤣
-
Так, я бачила такі авто. Їхав собі поруч зі мною звичайний собі позашляховик, і тут як завиє!!! Почав світитись як новорічна ялинка. Ледь кондратій не вхопив. А тим індусам яких він став щемити точно іспуг виливати треба.
-
Головне, перед тим як купувати, зареєструватися як МРІ customer у будь якому Autopack. Щоб при оформленні авто не з'ясувалось, що ви не взяли Work Permit чи Український паспорт, та не йти пішки до дому через це:)
-
Є, але їх можна побачити по полоскам на лобовому і задньому склі (де мигалки сховані), а ще кенгурятник їх видає😅
-
у польщі отам любий корч може бути поліцейським а тут ще не бачив такі випадки
-
ага зовсім непримітні форд екплорер сірого кольору ))
-
#job #робота шукають продавця-консультанта до секонд хенду дитячих товарів доступний part time
22 Jan 2023, 08:02
24471/237707
28 minutes ago