Українська Манітоба
-
Має вистачити. Я за півроку тільки 5 тис наїздив. Звичайно, якщо ганяти у відпустку до Альберти, то може і не вистачить, але я такого поки що не планую 😃
-
Вітаємо, Руслан Клим! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Цікаво, хто визначав рівень англійської як середній.
-
Хтось в курсі, хаб в Бест вестерн сьогодні працює? ( Пошту забрати)
-
Всіх вітаю! Хто як летів в Вінніпег? Через які авіакомпанії?
-
Варто пам'ятати, що "Середній рівень Англійської" В Канаді є рівень "Native Speaker " ( чи трохи нижче) 😀
-
Лот комфортний Зайшов у Польщі в літак, вийшов в Торонто
-
Хз, зараз вестджет не літає в Європу, тому за 300 баксів не вийде, хоча це супер прайс
-
Я чекнула тільки Торонто, тоді клас
-
Літає з Калгарі
-
Клм дуже класні, але дорого Але летіти 7-8 годин, поїв, повтикав, поїв і вже прилетів
-
t.me/uccmb
-
Илья, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Саме дешевше 615 канадських, десь 500 американських з Брюсселя на Вінні з ВестЖет.
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
Krish, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Школа 10 км праця 50...вкруг за день біля 100...
-
Дайте будь ласка сайт допомоги українцям у Манітобі, завтра туди прилітаю, треба житло.
-
Житло ніхто не надає. Тільки готель до 30 днів www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/
-
Ви прилітаєте і ідете до стійки з соняшниками , якщо там небуде волонтерів , то телефонуєте на той номер що там буде лиш перед тим написнить 8 і потім вже номер
22 Jan 2023, 08:02
24607/237119
about 2 hours ago