Українська Манітоба
-
Всім привіт! Маю таке питання щодо бенефітів: на момент мого працевлаштування чоловік ще не працював, тому він був "вписаний" в мій бенефіт план від роботодавця. Зараз, після того як чоловік знайшов роботу і пройшов випробувальний термін йому теж пропонують систему бенефітів. (Правда, інформації щодо відсотків покриття і т. д. у його файлі я не знайшла). Питання в тому як діяти в цій ситуації? Вибрати, у кого кращі бенефіти чи зробити "перехресну" Можливість користування? (Тобто, він у моєму плані вписаний, я у його?). Не можу зрозуміти як це працює. Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, як оформлювали діток в садочок? Бачу на сайті childcare, що є місця в визначений заклад. Як правильніше: дзвонити, писати мейл чи іти напряму?
-
Бачу дискусію про рейтинг. Зазвичай, якщо падає рейтинг суттєво, то причина - перегляд вашої кредитної історії фінансовими установами або іншими організаціями, до яких ви звернулися по послуги, які передбачають фінансові відносини (лендлорд, провайдер мобільного зв'язку тощо). Дивіться на тому ж Borrowell інформацію про inquiries тощо. Borrowell має Credit Report, де це все видно, а також історію ваших рахунків та платежів. t.me/ManitobaLife/102492?single
-
Фігня це все про 30%, я неодноразово перевищував цей ліміт, десь до 70%. І рейтинг зараз 750. Хтось в чаті писав, що аналогічно поводиться, теж має такий рейтинг. Я взагалі один раз в свому другому банку не поповнив вчасно, згадав в останній день, але грошей на рахунку було недостатньо (тож перекинув все що було, щоб покрити мінімальні 10$), решта дійшла переказом з мого основного банку днів через 5. І нічого, рейт не впав.
-
Вірять, але варто хоч один раз скористатися цією довірою з порушенням правил, то все... недовірятимуть більше, і перевірятимуть на кожному кроці
-
Хлопець 22 роки.працевлаштований . Шукає кімнату в рент в Вінні. Відгукніться кому потрібен руммейт ,чи хто сам здає житло .
-
Добрий день. Спортивний клуб DAKOTA GYMNASTICS ACADEMY зі спортивної гімнастики набирає дівчат в групу з художньої гімнастики. Також можлива група з акробатики або естетичної гімнастики. За деталями звертайтесь до власника клубу Аркадія. Тел. 204-588-6205 або пишіть на адресу [email protected] 621 Oxford Street, River Heights Winnipeg, MB
-
Ну то добрі кармани повинні бути, бо 1см товщини вистачає на 100 банкнот, це якщо не трьопані життям, а як новенькі з АТМ. І згоден удвох по різних карманах якщо розтовкати, то 50к не проблема. А офіцер якщо захоче перевірити суму буде ржати з того, як буде то з карманів вигрібатись.. хахах
-
Доброго дня, хто знає , чи можливо доставити хокейну форму з України до Вінніпегу та скільки це може коштувати
-
AirBnb
-
Допомога з переїздом, перевезення та завантаження меблів, будні після 16:00, вихідні будь-який час +1 (431) 866-3837 Ігор
-
Добрий день) підкажіть, будь ласка, хто знає. Хочу отримати Клас 3, ось може весна на порозі, знайду норм роботу? Бо те що зараз бачу в індід і джобофер, то не супербагато вакансій, а 1 клас не потягну фінансово 😅