Українська Манітоба
-
Я ж про це і сказав, що практика з носіями це чудово. Я лише поставив акцент на тому, що без вивчення мови і при роботі з носіями, мову не вивчиш. Бажання знайти найкращу роботу є у всіх. Але як це зробити без знання мови? Дайте нам пораду, може, я дігродант і нічого не розумію.
-
Який «сленг» та «місцева англійська»? Ви сподівались від пересічних людей замість «ну та, шо маємо, то маємо» (it is what it is) чути в звичайних побутових/робочих ситуаціях щось на кшталт «маю зазначити, що перетік подій очікувано відбувається згідно з законами Всесвіту»?
-
Велике вам спасибі. Я особисто вдячний усім і кожному, хто підтримує свій народ, навіть якщо це просто порада. Але я вже знаю цю програму давно. Я займаюся 5 днів на тиждень індивідуально з учителем. Використовуючи низку додатків. У кожному додатку є сильні і слабкі місця, тому вони в комплексі корисні. Я використовую Duolingo, EVA, ED Words, ED Courses, Quizlet. Ще спробував у спікінг клабі взяти участь і мені дуже зайшло. Я так різко реагую, бо це дуже схоже на дизінформацію. Люди читають подібні фрази та вірять. І чоловік каже дружині: "Оля видихай, можна англійську не вчити, приїдемо до Канади влаштуємося на роботу і там із носіями вивчимо". Але не тут те було, потрібно щодня вивчати мову, не відкладаючи на завтра і післязавтра, якщо, звичайно, ви хочете чогось досягти в цій країні.
-
Тут постійно пишуть що люди без англійською не можуть знайти роботу. Кожен день майже в когось якись проблеми з цим і ви серйозно вважаєте що таке повідомлення може когось впевнити що мову вчити не треба?) Типу на роботі розберуться, зара можно нічого не робити.
-
То вам пощастило з екстравертними колегами ) Переважно робота тут - це just a business :) Що ти там вчиш то твої проблеми.
-
Англійську мову зможете вивчити, головне запустіть блог в тіктоці 😁
-
Люди не читають абсолютно все, що тут пишуть. Читають шматками. І, безумовно, вірять. Тому що пишуть люди, які вже тут, у яких вже є досвід. І на що наштовхує людину, яка планує приїхати і читає подібну фразу. Що тут все шикарно, можна не паритися, носії вирішать мою проблему з мовою.
-
У різних людей різне сприйняття іноземної мови. Хтось візуально сприймає краще інформацію, а хтось на слух краще. У одних є мовний бар’єр , а у інших його взагалі немає. Хтось вчив граматику і знає як скласти до купи слова, щоб вони звучали не просто як « бить палка по спина», а хтось взагалі в граматиці не розбирається , але знає купу фраз і виразів і на цьому тримається. Скільки людей, стільки і кейсів)) Точно можу сказати, якщо ви звичайна пересічна людина, у якої купа справ, робота , сім’я , діти, то говорити про регулярне самостійне вивчення мови не приходиться, нажаль(( Можна використовувати купу ресурсів для вивчення, але без професійної допомоги викладача , який вам точно пояснить нюанси у вивченні англійської, правильно скоригує вас у потрібному напрямку та виправить помилки вам не обійтися.