Українська Манітоба
-
Тільки пивні банки
-
Beer store.
-
Вибачте, що повторюсь не перший раз. В останнє роблю це оголошення) Друзі. Хто незабаром прибуває до Вінніпегу та далі має намір їхати до містечка Стейнбах. Або хто вже у Вінніпезі та збирається до Стейнбаху. Таксі коштує від 95 до 120CAD. Хочу запропонувати вам допомогу від себе, готовий перевезти вас безкоштовно. Якщо хтось захоче, то можете покрити паливо, але то не обов'язково. Безоплатно допоможу, пишіть:)
-
Job Bank - абсолютно безкоштовний "місцевий" шаблон.
-
Тут кумедне формулювання) виходить, що особа живе і працює неподалік хати) Прошу не ображатися, це лише жарт)
-
Підкажіть будь ласка де можна здаваии тару від напоїв. Наперед вдячна?
-
Ви плутайте із real estate agent. Там навчання, яке доступне для PR.
-
@VikiPedia_tori, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Де можна знайти інструктора або уроки по фігурному катанні на ковзанах?
-
Дякую
-
А як авто нема, то варто диаитись, щоб продуктовий був поруч. Бо біда :) А як що діти до школи - треба щоб школа була добра, та відповідно й сусіди. Бо саме їхні діти будуть навчатися разом з вашими Успіхів
-
А там дорого?
-
Хочу спокійного життя 🤗
-
А як люди ходять закуплятися без авто? Рюкзак, тачанка, убер, замовляти доставку? Які лайвхаки від екологічно дружніх людей?
-
Як що бажаєте "атмосферу", то шукайте вздовж Corydon
-
GST треба як що оборот за рік перевишчує 30000
-
Всі перераховані вами варіанти працюють). Якщо магазин близько, то рюкзака достатньо, можна просто частіше робити вилазки ща продуктами.
-
Мені подобається район Грант Парку, тут і спокійно, і школи поряд хороші, і магазини в пішій доступності.
-
Цікаво за кільки можна однокімнатну знімати. Мені здається що на скромну однокімнатну норм ціна 800-900
-
Питання звучить не достатньо зрозуміло. Що для вас дорого? І яке саме житло ви шукаєте? Для прикладу - знайомі знімають на Коридоні двохбедрумну квартиру за 1025 $, сюди вже комуналка взодить. Звичайний будинок, квартира невелика і чистенька.
22 Jan 2023, 08:02
24946/231263
3 minutes ago