Українська Манітоба
-
Підкажіть будь ласка де можна здаваии тару від напоїв. Наперед вдячна?
-
Ви плутайте із real estate agent. Там навчання, яке доступне для PR.
-
@VikiPedia_tori, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Де можна знайти інструктора або уроки по фігурному катанні на ковзанах?
-
Дякую
-
А як авто нема, то варто диаитись, щоб продуктовий був поруч. Бо біда :) А як що діти до школи - треба щоб школа була добра, та відповідно й сусіди. Бо саме їхні діти будуть навчатися разом з вашими Успіхів
-
А там дорого?
-
Хочу спокійного життя 🤗
-
А як люди ходять закуплятися без авто? Рюкзак, тачанка, убер, замовляти доставку? Які лайвхаки від екологічно дружніх людей?
-
Як що бажаєте "атмосферу", то шукайте вздовж Corydon
-
GST треба як що оборот за рік перевишчує 30000
-
Всі перераховані вами варіанти працюють). Якщо магазин близько, то рюкзака достатньо, можна просто частіше робити вилазки ща продуктами.
-
Мені подобається район Грант Парку, тут і спокійно, і школи поряд хороші, і магазини в пішій доступності.
-
Цікаво за кільки можна однокімнатну знімати. Мені здається що на скромну однокімнатну норм ціна 800-900
-
Питання звучить не достатньо зрозуміло. Що для вас дорого? І яке саме житло ви шукаєте? Для прикладу - знайомі знімають на Коридоні двохбедрумну квартиру за 1025 $, сюди вже комуналка взодить. Звичайний будинок, квартира невелика і чистенька.
-
Такі ціни є,але треба шукати і дивитися кожен конкретний варіант.
-
@irynayaaa, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Можливо кто знає де є СТО в Вінніпегу де працюють українці?
-
Доброго дня, шановне панство, вже знімаю квартиру Corydon Ave (район Rockwood) з 1 січня. Я відразу сумнівався, чи потрібна мені одному 2-bedroom квартира, просто хотів квартиру десь у цьому районі, і це був найкращий варіант, який міг знайти в обмежений термін (897$ /міс вода, опалення, електрика включені). Зараз все більше з'являється бажання з кимось розділити цю оренду, якщо цікаво, можу показати квартиру на фото/відео або в живу, коли не на роботі. Якщо цікаво, пишіть в ПП.
-
@hermandudkov, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
24951/235364
17 minutes ago