Українська Манітоба
-
@Solidprincipless @AKl12345 дякую!🥰 ви мене заспокоїли☺️ Таки неправильно мені нотаріус сказав - на перший ступінь спорідненнянемає податку👌🏼 Тоді у мене взагалі ніяких проблем🙈 Що не встигнем продати (мій з чоловіком мотопарк🥲) то за генеральною мама продасть і просто приїде в гості до нас з дарунками😅🙈
-
Дякую
-
Так все таки на сім’ю чи на особу ?)
-
Я розумію, що немає питань , просто це час, а у мене на пересадку не дуже багато часу, тому і запитую.
-
Я коли їхала в Канаду везла кеш більше озвученої вами суми, і потім за кілька років по гендорученню мама продала мою квартиру, частину перевели через банк, частину привезла мені гроші кешем «в руках». На канадському кордоні задекларувала як «ввожу бвльше ніж $10К» та й усе. Я цей кеш потім в банк собі поклала та й все. Ніяких запитань на сумі 10-20К
-
Не правильно сказав Податок , коли перша ступінь споріднення, не виникає.
-
А підкажіть, будь ласка, все таки 10 тисяч без декларування на особу чи на сім’ю ? Бо читаю ось таке the $10000 limit per person? Please note that the $10,000 limit is not per person. If you are traveling with family members and the total amount of money between you and your family members is more than $10,000, it must be reported to customs.