Українська Манітоба
-
Ні, якщо ви оформлюєте кредит, то не повинні до смерті (або сплати кредиту) залишатись на тому самому місці. Моргідж (кредит на житло) переоформлюється кожні 5 років, і ви цілком можете через 5 років продати хату, що в кредиті, і купити нову (переоформивши моргідж на неї) будь де в Канаді. І їдьте собі, змінюйте місце проживання, ніяких проблем. Або можна взяти моргідж з умовами, що взагалі в будь який момент (а не раз на 5 років) переоформити кредит на нову хату. Але тоді % вищий.
-
У нас якраз продається квартира, але вона на мамі🙈 тобто гроші будуть мені, але купівля-продаж на мамі. Хіба вона просто виїде з усією сумою. Але тоді питання як далі бути? Якщо вже в Бухаресті при посадці на літак я буду декларувати кошти, яких при в‘їзді в країну я не мала, як тоді? 🥲😰
-
Я в Карпатіі відкрила, на візиті але вони спочатку казали, що перевести можна, а через годину заборонили переводити туди гроші, бо я не була резидентом. Це було наприкінці січня 2022. Further to my email earlier, please hold off on sending funds to your account with Carpathia as we are updating some policies and the funds may currently be rejected as you are not a resident of Manitoba yet. I can update you if things change. I apologize for the inconvenience. Після цього я писала їм, але мені не відповіли…