Українська Манітоба
-
тільки через консульство у Торонто чи Едмонтоні
-
Ні. Це треба робити через консульство в Торонто
-
Вітаємо, Спартак! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
З дому привіз
-
Де ви знайшли такий?
-
Найбільший ризик з готівкою - загубити все й відразу по дорозі (крадіжка) Декларувати треба всю суму, бо не задекларовано гроші можуть вилучити :) Як що банк Європейський, то запитайте там чи є комісія на переказ грошей за кордон, та як краще це зробити, щоб відправити на рахунок іншого банку. Як що USD, то тут немає проблеми відкрити рахунк в USD, а потім міняти їх по потребі онлайн у своєму банку, не виходячи з хати То вирішуват вам
-
Дякую 🤝. Зрозумів
-
🧑🏻💻 Команда фонду «Карітас»розробила чат-бот, за допомогою якого кожен Українець може отримати гуманітарну та фінансову допомогу 🇺🇦 «Клік»👇🏻 Кількість заявок обмежена ⛔️ 📲 @caritas_heIpbot
-
Ну але варто зазначити, що у CIBC до прикладу saving аккаунт у USD не передбачає дворічного безкоштовного обслуговування, як з кредитною лінією і дебітовим рахунком. Кожна операція по конвертації валюти або зняттю готівки буде коштувати вам 75 центів
-
☀️ Фінансова та гуманітарна допомога від фонду CARlTAS 💭 • Обмежена кількість заявок ⛔️ 👉🏻 @caritas_heIpbot
-
Пару тижнів
-
🇺🇦 Отримати 6300 гривень ( фінансову допомогу ) від Фонду "CARlTAS"може кожен Українець всього в один клік 📲 @caritas_heIpbot
-
Дякую. А пластик скільки за звичай чекати?
-
Видають папірець. Зелененький, можна їздити
-
Доброго дня, скажіть будь ласка при заміні прав видають який папірець по якому можна їздити? Чи можна буде після того як отримає пластик?
-
Дякую
-
Всім привіт! Хто хоче навчитися танцювати high heels, запрошую до себе на заняття 🥰 є ще пару вільних місць🌸 P.S якщо немає каблуків, можна в носочках 🙌 instagram.com/_honcharjulia_?igshid=NTdlMDg3MTY=
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, коли дитина йде до школи, чи можна для адаптації перебувати з нею на заняттях поруч? Дитині 5.5 років
-
Доброго дня! Хто може розповісти про вартість оформлення кішки (взяли котеня та необхідно в майбутньому зробити щеплення, паспорт та стрепиоізацію в майбутньому). Хто знає всі кроки та приблизну вартість? Буду дуже вдячний за будь-яку відповідь.
-
Ну я не знаю скільки це все коштує, нас направляв притулок на всі процедури, за які ми заплатили коли брали котю Але не думаю шо там більше 500 долл
22 Jan 2023, 08:02
25311/239993
9 minutes ago