Українська Манітоба
-
Це кредитка. Доки немає роботи, маєте добрий шанс отримати відмову. То вартотподумати, чи вам насправді треба ще одна кредитна картка. Суперстор має бонус картку PC Points яка накопичує "рожевих слоненят" які потім можливо міняти на гроші, яки можливотвитратити в суперсторі тільки. Успіхів
-
О, дякую. Так і є, мені спочатку прийшла відмова, а сьогодні отримала карту поштою. То й думаю, а чи треба)
-
Недалеко є перукарня в Саусдейлі. Зайшов декілька днів назад, поспілкувався з власником, він каже, що в нас тут українка працює. Попросив записати до неї, щоб її підтримати, мала 3 нових клієнтів і т.п., якийсь свій відсоток, прийшов стригтися сьогодні, а вона ні слова українською, тільки російською, путін - херой, зеленсктй - клоун, байден мудак, росія супер, сама вона з Криму... більше туди не піду..😔..сперечався що всі чули з нею .
-
Просто можна прийти і попросити зареєструвати на мене лікаря?
-
#jobs Please see the attached the job description for MINS Operator. • pay ranges from $20 to $25 per hour, depending on skills and qualifications. • This is a temporary / term position. • There is a requirement to pass a safety test, which is mandated by our governing party. • We are first looking to fill positions in Alberta because our primary focus will be in southern Alberta. However, opportunities are emerging in Saskatchewan and Southern Manitoba.
-
Доброго дня, Шановні! Готую Маму та Сестру до відправки паспортів на вклейку. У списку документів, які потрібно вкласти, є запит на вклеювання від обох батьків, але батьки в розлученні, батько в Україні. Мама має лише заяву про супроводження дитини на території ЄС і Шенгену. Чи вистачить лише одного підтвердження Мами? Чи потрібно щось ще? Спасибі велике за допомогу.
-
пункт про фінансування війни ви не замітили?
-
Почав користуватися телеграмом тільки через те, щоб мати можливість читати цей чат.