Українська Манітоба
-
Обережніше з об’явами.😅 Пан Іван якось мангал показав новий, то вже черга дегустаторів вишикувалась.
-
Добрий вечір. Ми знаходимося в Торонто близько тижня, хочемо переїхати до Вінніпега. Підкажіть, будь ласка, яку допомогу пропонують у цьому місті, чи можуть дати нам житло в аеропорту? І як взагалі справи з житлом? Дякую заздалегідь 😊
-
Вітаємо, Roma! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
На скільки мені відомо, вже не селять у готелі тих, хто пожив у іншій провінції
-
Залежить який варіант берете. У них є категорії без повернення і з поверненням
-
Ось для прикладу- є з поверннням, є зі змінами і т д. І ціна тоді різна
-
Беріть з поверненням на березень, тут продасте його, охочих вернутись вже багато є, може і я у вас відкуплю 😁
-
595 Wall St, Winnipeg Пивоварня «Barn Hammer» Пінта пива 5$ всьоголиш 🍻 Смачне пиво + закуска чіпси за 1/2$. Рекомендую 🤙
-
Доб
-
AirCanada не дозволяє зміни імені на квитку
-
Sushi Hon найсмачніші і найсвіжі, власник японець
-
🍻🇺🇦
-
youtu.be/qYvV3zuMtoo
-
Вчора були в банку,сказали картки будуть через 5-7 днів.скажіть на федеральну виплату потрібно подавати вже після отримання картки?
-
В банку повинні були дати void check. Там є необхідні дані. Я картку ще не отримав, а допомогу вже перерахували на рахунок.
-
Таких історій насправді одиниці. Чоловік собі ганяє трафік на канал, поставивши дуже крищущий тайтл відео. Я особисто від канадців чув виключно позитивні речі, причому досить багато позитивних відгуків.
-
Нажаль таких історій багато. Просто потрібно все теж висвітлювати.
-
Ось це один із недоблогерів, який ловить хайп і рейтинг на українцях. Мало того, що орки всюду поливають гімном українців, то ще й українці поливають гімном українців. В кожній нації є відсоток негідників та хитрожопих, але так говорити загалом...
-
Добрий вечір! В хілтоні залишилось багато вечерь, кому потрібно - розбирайте))
-
Всім привіт…підскажіть можливо хтось стикався, в Manitoba hydro встановив автоматичний платіж але гроші незняло і пише мій борг…можливо хтось знає як правильно оплатити
22 Jan 2023, 08:02
25421/231604
about 3 hours ago