Українська Манітоба
-
Я не кажу що це не нормально, це смішно Не розводячи флуду відповім на наступне повідомлення Кожен має право на свій вибір, кому вестись на маркетингові трюки а кому ні, ви чомусь не згадали про покупку їжі, і брендових напоїв про які можна почути та побачити з кожного блакитного екрану, моя мова йде про те що думати що всі навкруги стадо а ти ні(вибачие за товтологію) на мою думку це помилка і не зовсім здорово, в любому випадку ви прив‘язані до того «стада» це як мінімум ваша сім‘я.
-
Не думали, чому стадо постійно купує "найсучасніші і найпотрібніші" по їхній думці речі, і хто їх до цього підштовхує? І чому люди купують в кредит "дуповозку" під шалені відсотки? Це маніпуляція і нав'язування людям стереотипів. А люди - споживачі, споживають те що їм хочуть продати. Наприклад біткоїн, от як ви думаєте, хто купував його по 65 тис? Скажете повні дурачки? Ні, його купували люди заможні, які мали гроші. Хтось знову ж таки, брав кредит...... а де зараз біткоїн?
-
А чому ні? То є одна з життєвих позицій, то норм. У мене є знайомий, що кличе себе антиконс'юмеристом. Він у Калгарі привіз з собою костюм з еластіку, що купував ще в універі, та в руках з galaxy 2, якому років 10+. І не купує нового бо старе ще добре працює. То така ідеологія, має місто бути, як і позиція пана Eneos. ☺️
-
Підкажіть, будь ласка, якщо на сплату рахунків manitoba hydro налаштована автоматична оплата, чи можу я раніше оплатити сама, не чекаючи, payment due date? І чи не стягнуть після цього ще раз?