Українська Манітоба
-
1926 Main Street
-
Denys, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
755 Henderson Hw
-
Ставки ростуть кожного дня!
-
🇺🇦 Отримати допомогу від міжнародної організацї «ООН» тепер можливо за допомогою чат-боту 💭 • Допомога складає 7200 на одну особу 👉🏻 @help_mission_bot
-
@YefymH хоче кікнути @paymenttio з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🇺🇦 Отримати допомогу від міжнародної організацї «ООН» тепер можливо за допомогою чат-боту 💭 • Допомога складає 7200 на одну особу 👉🏻 @help_mission_bot
-
@YefymH хоче кікнути User з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
❤️ Дякую міжнародній організації ООН за надання гуманітарної та фінансової допомоги, дали пакет продуктів та 14400 гривень на мене та доньку 👍🏻🤍 @help_mission_bot
-
Пробую завести акаунт у щоб здати показники води,а мене просить номер акаунту,ще ніякої квитанції я не отримував,можливо хтось знає де його взяти?
-
@iegor_n хоче кікнути @anisa_iwow з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
❤️ Дякую міжнародній організації ООН за надання гуманітарної та фінансової допомоги, дали пакет продуктів та 14400 гривень на мене та доньку 👍🏻🤍 @help_mission_bot
-
Якщо я подаюсь і вказую свої доходи та чоловіка,який на разі не в Канаді,то по приїзду треба податись вже від його імені чи як??він іноземець,по програмі Cuaet.
-
-
Нічого не буде критичного взагалі.
-
@iegor_n хоче кікнути User з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 08:02
25612/230242
9 minutes ago