Українська Манітоба
-
Дякую велике 😭🫣
-
Дякую, мені цінна кожна порада..так це космічні гроші:( Я просто думала, що при моїх низькокваліфікованих даних допоможуть з роботою і житлом, щоб швидше отримати пр.. Дякую Вам🙏🏻
-
За 550 баксів роблять попередню оцінку та відповідають на запитання. Ми це все робимо безкоштовно в імміграційному чаті.
-
Так, я ось сусідній чат почитав, там Адміни, все докладно розказують, і напевно досвіду в них більше чим консультанта за гроші...принаймні все щиро і відкрити говорять..
-
Ну яким чином вам консультант може помогти? За вас англійську здасть чи допише вам досвід по роботі? Почитайте саме про них відгуки в інтернеті. Якщо ви знаєте англійську на 4, то всі документи заповнюються самостійно. Купа інформації у нашому імміграційному чаті t.me/uccmb
-
Так, безкоштовно. І ми це цінуємо. Але можна б було і створити, щось типу моно-банки😅 чи посилання на «добровільний внесок на розвиток громади», а КУК хай вже вирішує що з донатами робити.
-
Дякую Велике Всім🙏🏻
-
Хтось відправляв посилку з Вінніпегу до України ? Підкажіть Скільки коштувало
-
Хтось може порадити квітковий магазин ,де можна замовити 101 розу ?)
-
Та я подивився шопи тут з квітами ,чесно люди смаку не мають взагалі ) Не знаю де маю щось знайти толкове ,може хтось так займається . Та думаю баксів 350$ буде такий букет )
-
Ого!👏 Це освідчення чи що? Впевнений, що десь можна купити таке, але я купував тут букетик за 45$, а він був схожий на той, з яким мене мама в 98-му в перший клас відправляла.😅
-
В Arrivecan треба реєструватися?
-
ca.meest.com/services/service/delivery-to-ukraine
-
Доброго вечора!!! Хто перекидав кошти з Канадських банків на приват банк??? Як можна перекинути кошти??? Підкажіть будь ласка. Дякую за відповідь...
-
wise.com/invite/ath/iuriii79 Просто і швидко, гроші доходять за кілька хвилин.
-
Ну була така ідея, але вирішили, що люди і так донатять на ЗСУ і то добре.
-
Всередині Приватбанка
-
Відправляла з "Калини" через Meest.Залежить від ваги та об'єму.В моєму випадку,ящик середнього розміру вагою 14,5 кг вийшов 150$.Авіа.Прийшло за 20-25 днів.Відправляла в грудні перед святами,може того й затримали.Обіцяли за два тижні
-
CUAET має право на інснування, але надіюсь люди не використовують це як туризм.
-
В кожному народу є декілька відсотків, які щось мутять. Сьогодні 2 канадійців, різних, хотіли щоб безкоштовно на них працював, тобто кинути, скориставшись, що шукаю роботу, типу робота в дома. І що, не всі ж одинакові.
22 Jan 2023, 08:02
25781/230242
9 minutes ago