Українська Манітоба
-
Дуже вдячний☺️
-
Роботодавець зазвичай зазначає в вимогах ( у вакансії). Потрібно йому вакцина - чи ні . Знаю що вимагали на виробництві продуктів ( м'ясо) . На інших підприємствах ( заводи і тд) не було обов'язкової вимоги.
-
Тут без спеціальності важко,на некваліфіковану роботу черга,спершу зважте все разів з 10.
-
Гроші прийдуть назад але через 5-6 днів
-
скоро перевіримо які дороги слизькі при температурі біля нуля
-
Так,там знаходиться відділення Meest.Я не пам'ятаю адреси,потрібно гуглити.Але це й Ви можете зробити🤷♀
-
Зрозумів, дякую, буду читати уважніше тепер)
-
20 років тому це класно, але, не актуально, сорі. Для довідки, я не прихильник думки що в Манітобі погані водії.
-
Я навчався в автошколі 20 років тому. Так там було пару хлопців ініціативних, які на прохання вчителя, ходили і пропонували всім бажаючим проплатити і спати спокійно і дуже багато хто погодився. Я здавав сам, 2 рази завалив, третій здав. Багато людей в Україні купили права, просто цього не афішують. Але таких настільки багато що якби озвучили офіційну цифру, у вас був би інфаркт міокарди)))
-
Блін, чо не спитав? Я знаю топовий барбер шоп де за 30, з онлайн записом. Тут за звичай просто питають за 15 і шоб україночка стригла.
-
записався на стрижку за 30 кад. норм ціна тут?
-
Uber Lviv under 18
-
Користувач iiiooo333, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("за описом схоже..") не відповідає мові правил чату.
-
Ви просто не працювали в компанії де 800 хлопців без прав. Схоже на якесь сізо
-
купити права нереально, всі іспити фіксуються на відео і аудіозапис
-
То якщо, я права не купував , і всі мої друзі і родичі теж, то я норм чи лох? Чи існує дрібна корупція в Україні? О так, ще й яка. Чи купують усі поголовно там права? Ні, це не правда
-
Цікаво, а в Вінні більше індуського походження людей чи європейського?
-
Там були і хлопці із правами. Вони купили їх раніше, ходили потім голосили, що купили дорожче, могли зараз купити за п'ятірку)))
-
Інколи сам не розумію 😉
-
То ви співавтор злочину?😀 Жарт..але ж в Україні так не літають по місту.
22 Jan 2023, 08:02
25948/234545
37 minutes ago