Українська Манітоба
-
Ні. На 2021 рік брекети були інші трохи. Tax Brackets Canada 2021 15% on the first $49,020 of taxable income, and. 20.5% on the portion of taxable income over $49,020 up to $98,040 and. 26% on the portion of taxable income over $98,040 up to $151,978 and. 29% on the portion of taxable income over $151,978 up to $216,511 and. 33% of taxable income over $216,511.
-
то хіба перший брекет не був 12% чи 10,5%??)
-
Приємні новини від CRA www.mtlblog.com/the-canada-revenue-agency-announced-major-changes-that-could-affect-your-2022-taxes
-
В мене того крістмас 2021 був hit and run біля віннерса, зайшла на хвилину щось повернути, вийшла ось таке було чудо😔 злюща була страшне!😡
-
То до чого тут українці, а канадійці не отримують штрафи за перевищення?..Чи тут про українців можна що завгодно писати, а канадійців в Вінніпезі треба в зад цілувати ? 😁 Бо новоприбулі це не та каста, що канадійці та асимільовані українці?
-
я даю оцінку відповідно своєму досвіду безаварійного водіння, розуміння правил є, розуміння ситуацій теж є. Стаж водіння більше 10років все комерційні перевозки а не дім робота. Я маю права різних країн і досвід так само. не порівнюю із якимось містом конкретно
-
То ж не через незнання знаку 30. А через по..ї.м, або неуважність.
-
А де водіі високоі якості? З яким містом ви порівнюєте?
-
Є двоє водіїв, які вже набрали штрафів під $1000 саме за перевищення швидкості у шкільній зоні
-
Для трака треба яка категорія прав?
-
вони так само траки лишають , куда хоч туда їдь, або чекай)
-
Позавчора, дідок перед Волмартом запакував авто, поперек, тупо боком поставив, перекрив виїзд 3 авто і пішов в магазин...Побачив при поверненні повну толерантність канадійців. 😂
-
всім добра, водії, всіх люблю і ціную. я мав два уникнення дтп в тотал, 1 раз в мене розвернувся джип , 2 рази на мене наїхав(я відпригнув) будучі пішоходом. вінні топчік
-
Погоджуюсь. Дружина здавала knowledge test і вивчала правила перед екзаменом, то там вистачає відмінностей
-
Що значить не знають? Не знають що означає знак 30? Не прикалуйтесь😊
-
Подавати звукові сигнали у населених пунктах забороняється, крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді.
-
це того, що люди навіть правил не знають. Навіть поняття не мають, за що їм прислали штраф. Просять перекласти і пояснити, що вони порушили. МРІ щробило помилку, що дозволило обміняти правила без здачі теорії.
-
Парковка це інше. Але створювати аварійні ситуації і ще вести себе нахабно, це в порядку? Їзжу по місту 60. Займаю праву смугу, то ще й мудаки ззаду сигналять щоб їхав швидше. В Україні по місту ніхто так не літає...а посигналиш не правильно, ще доженуть і фари поб'ють. 😁
-
Шкільна зона болюче місце, треба бути дуже обережним…
-
Капець, ви тут пару місяців і всіх канадців за нуль маєте. Наприклад, я знаю вже під десяток українців, які отримали штрафи за перевищення швидкості у шкільній зоні, за неправильну парковку і т.п.
22 Jan 2023, 08:02
26005/230154
6 minutes ago