Українська Манітоба
-
То ж не через незнання знаку 30. А через по..ї.м, або неуважність.
-
А де водіі високоі якості? З яким містом ви порівнюєте?
-
Є двоє водіїв, які вже набрали штрафів під $1000 саме за перевищення швидкості у шкільній зоні
-
Для трака треба яка категорія прав?
-
вони так само траки лишають , куда хоч туда їдь, або чекай)
-
Позавчора, дідок перед Волмартом запакував авто, поперек, тупо боком поставив, перекрив виїзд 3 авто і пішов в магазин...Побачив при поверненні повну толерантність канадійців. 😂
-
всім добра, водії, всіх люблю і ціную. я мав два уникнення дтп в тотал, 1 раз в мене розвернувся джип , 2 рази на мене наїхав(я відпригнув) будучі пішоходом. вінні топчік
-
Погоджуюсь. Дружина здавала knowledge test і вивчала правила перед екзаменом, то там вистачає відмінностей
-
Що значить не знають? Не знають що означає знак 30? Не прикалуйтесь😊
-
Подавати звукові сигнали у населених пунктах забороняється, крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді.
-
це того, що люди навіть правил не знають. Навіть поняття не мають, за що їм прислали штраф. Просять перекласти і пояснити, що вони порушили. МРІ щробило помилку, що дозволило обміняти правила без здачі теорії.
-
Парковка це інше. Але створювати аварійні ситуації і ще вести себе нахабно, це в порядку? Їзжу по місту 60. Займаю праву смугу, то ще й мудаки ззаду сигналять щоб їхав швидше. В Україні по місту ніхто так не літає...а посигналиш не правильно, ще доженуть і фари поб'ють. 😁
-
Шкільна зона болюче місце, треба бути дуже обережним…
-
Капець, ви тут пару місяців і всіх канадців за нуль маєте. Наприклад, я знаю вже під десяток українців, які отримали штрафи за перевищення швидкості у шкільній зоні, за неправильну парковку і т.п.
-
Ну а шо зробиш? Не дай Боже зіб’єш все життя виплачувати компенсацію або у в’язницю…
-
водії у вініпегу низької якості, часто створюють аварійні ситуації , підставляються, теілгейтають, туплять на перехрестях, марнують час інших водіїв. багато пасажирів погоджуються із моєю думкою.
-
В Україні не пруть через дорогу де попало і де не попало. В Україні всі по переході йдуть. А тут 4 полоси, а вони лізуть і переход за 50 метрів.
-
Тому я не люблю в Вінні водити, в Брендоні в нас спляче царство 😂, ніхто нікуди не спішить… ну пешиход тут святе, я завжди пропускаю, бо вони завжди праві! Деякі переходять навіть голови не повернуть, пхуть як танкі…в Україні його би вже на копоті підвезли куди йому треба😀
-
Доброго вечора таке питання.... Хто знає де можна знайти підробіток на пару годин кожного дня,я хлопець 27 років можу робити все можу прибирати робити на будівництві їздити на авто і т д.... Рівень мови мінімальний може хтось знає щось буду дуже вдячний. Мій номер телефону 2048074781
-
Не тільки я на цю неадекванту групу підписаний😄
22 Jan 2023, 08:02
26011/230103
4 minutes ago