Українська Манітоба
-
То не тільки для українців, а для всіх newcomers, не залежно від національності.
-
Дякую
-
Можна пройтись по відділенням і записатись де скоріше...
-
Вітаю,підкажіть будьласка чи вистачить часу 2.45 години на пересадку у Торонто до Вінніпегу,щоб отримати ворк перміт?
-
Вибачте, не зможу, ми з травня тут живемо, я просто літала в Україну
-
Мабуть доведеться так і зробити
-
Вітаю,на скільки я правильно розумію ви тільки учора приїхали до Вінніпегу?Якщо у вас буде змога запитати на ресепшені у готелю якщо прилітемо 20 березня,то готел можуть безкоштовно дати тільки до 31 березня?чи ті 30 днів безкоштовних будуть лічитися від 20 березня?Якщо буде змога можете запитати?
-
Зрозуміло,дякую вам за відповідь
-
Ви ж можете самі зателефонувати в будь-який готель і поставити всі питання які вас цікавлять
-
Теж цікавить
-
Привіт! Підкажіть, де купувати дешеві матраци, ліжка?
-
Матраци: IKEA, JYSK Ліжка: Facebook Marketplace. Я б не радив купувати б/у матраци, ну тільки, якщо виточно можете оцінити умови, де він був і від моменту купівлі в водонепроникному чохлі
-
В готелі вам не нададуть такої інформації, оскільки вони це не вирішують. Їм платить провінція за номери, в яких живуть новоприбулі українці. Відповідно провінція і вирішує, продовжувати цю допомогу чи ні. Вам вище написали, що поки що провінція не оголошувала про припинення надання безкоштовних готелів після 31.03.
-
Ikea, BestBuy - дешево, ліжко можна взяти 200 квін та 150 твінс .
-
Правильно вибираєте ))) Якщо знайдете вільний час раніше, ніж вас записали, то сміливо резервуйте. P.S. Тільки не забудьте тоді подзвонити і відмінити ті зустрічі, на які вас записали у відділенні 😉
-
Ще морози будуть, питання? Ось думаю, чи здати в магазин пускове, чи потримати? 😁
-
Кілька місяців потрібно чекати. Консул завжди приймає у приміщеннях КУК або UNF. В КУК приходить відповідний запит, чи зможуть надати офіс для консула. Якщо є потреба, то потрібно писати до них, але це має бути масово. Тоді посол зреагує.
-
Хоча б приблизно? І хтось радив начебто на сайті (якщо летіти в Торонто) близько 9 годин моніторити ? Типу з'являються вільні слоти. Це по якому часовому поясу ? Торонто чи нашому ?
-
Хтось в курсі коли буде наступне виїзне обслуговування консульства у Вінні ? Хоча б приблизно?
-
Знаю як мінімум двох перукарок, які чоловіків стрижуть за 15
22 Jan 2023, 08:02
26194/234904
10 minutes ago