Українська Манітоба
-
У мене є товариш, який за професією лікар. Він, дивлячись на підстрелені штани і ходіння взимку з голими щиколотками, частенько повторює, що ревматолог це професія майбутнього 😂
-
Щановні українці, всім доброго ранку! Щодо робити в JCA Technologies на посаду wire assembler. На жаль, фізично не встигаю продивитись всі ваші повідомлення, адже зараз ДУЖЕ велика кількість людей зацікавались даною вакансією. JCA зараз має намір наймати працівників саме з української спільноти і щиро хоче допомогти з роботою. Але, на жаль, процес рекрутингу дуже уповільнений, навіть на такі посади. Отже, відтепер НЕ надсилайте резюме або ПП на мою електронку. Всі надсилав свої резюме на мій імей/ПП, будь-ласка, найближчим часом зробіть наступні кроки: Крок 1. Складіть резюме і cover letter на посаду Wire Assembler. Крок 2. В резюме/імейлі зазначте наступний текст: Viktoriia Zolotykh recommended your company and asked me to submit my resume. Крок 3. Відправте резюме і cover letter за цим посиланням: careers.agcocorp.com/job/Winnipeg-Wire-Harness-Assembler-MB/987745300/ Також, тут ви можете ознайомитися з деталями роботи. Вам мають надіслати імейл щодо співбесіди. Всім бажаю успіху і щоб у кожного була робота найближчим часом!💙💛 P.S. Буду вдячна за поширення цього допису в соцмережах.
-
Ясно, дякую
-
Вітаємо, Uliana Niemtsova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ви б краще резюме розсилали,шанс що вам чатах поможуть дуже низький
-
Доброго дня, 🖐 я Денис, графічний дизайнер та ілюстратор. Буду у Вінніпезі на початку березня, і готовий одразу розпочати роботу. Закінчив у Києві курси з дизайну і так само закінчив 3 семестри університету у Варшаві (так само з дизайну) але через переїзд до Канади не зміг закінчити повністю. Працював 8 місяців як графічний дизайнер у благодійному центрі для біженців "Рука Допомоги" під Варшавою. Знаю на хорошому рівні англійську мову та продовжую вчити. Я комунекабельний, відповідальний, пунктуальний і не боюсь нічого нового) Працюю в Photoshop, Illustrator, Figma, XD, Blender, Premiere Pro, Marvelous Design 😀 Є досвід створення сайтів, обкладинок, логотипів, інтерфейсів, анімацій і 3д артів. Загалом дизайнер на всі руки) Ось посилання на моє портфоліо" drive.google.com/drive/folders/19Af7_m1WY1vJZiVPjmA9QxoCTg_SpDTx ". Буду дуже радий з вами працювати) 👌
-
Це я теж роблю)
-
Треба їх вже шивилити.. але раніше ніж 8 тижнів немає сенсу🤪
-
Якщо хтось шукаю житло, маю контакт канадійки, яка здає кімнату в 5-кімнатному будинку в Selkirk за 600 CAD/ міс. Якщо потрібен контакт, пишіть в ПП