Українська Манітоба
-
Вітаємо, Uliana Niemtsova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ви б краще резюме розсилали,шанс що вам чатах поможуть дуже низький
-
Доброго дня, 🖐 я Денис, графічний дизайнер та ілюстратор. Буду у Вінніпезі на початку березня, і готовий одразу розпочати роботу. Закінчив у Києві курси з дизайну і так само закінчив 3 семестри університету у Варшаві (так само з дизайну) але через переїзд до Канади не зміг закінчити повністю. Працював 8 місяців як графічний дизайнер у благодійному центрі для біженців "Рука Допомоги" під Варшавою. Знаю на хорошому рівні англійську мову та продовжую вчити. Я комунекабельний, відповідальний, пунктуальний і не боюсь нічого нового) Працюю в Photoshop, Illustrator, Figma, XD, Blender, Premiere Pro, Marvelous Design 😀 Є досвід створення сайтів, обкладинок, логотипів, інтерфейсів, анімацій і 3д артів. Загалом дизайнер на всі руки) Ось посилання на моє портфоліо" drive.google.com/drive/folders/19Af7_m1WY1vJZiVPjmA9QxoCTg_SpDTx ". Буду дуже радий з вами працювати) 👌
-
Це я теж роблю)
-
Треба їх вже шивилити.. але раніше ніж 8 тижнів немає сенсу🤪
-
Якщо хтось шукаю житло, маю контакт канадійки, яка здає кімнату в 5-кімнатному будинку в Selkirk за 600 CAD/ міс. Якщо потрібен контакт, пишіть в ПП
-
Вітаємо, Michael! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)