Українська Манітоба
-
Підскажить хто знає будь ласко, чи можливо у Посольстві продовжити загран паспорт ще на 10 років, чи потрібно отримувати новий?
-
Привіт усім. Запитання стосовно мобільного зв'язку. У мене і дружини телефон куплений в Європі realme, чи будуть вони працювати з канадськими сімкартами?
-
Ні, продовжують тільки на 5 років, одноразово. Потрібно робити новий паспорт
-
А я можу продовжити зараз якщо в мене він закінчується у 24 році чі потрібно чекати до 24?
-
продовжують тільки якщо до закінчення строку дії паспорта залишилося 3 місяці. У більшості випадків читала тільки таку інформацію. Зв‘яжіться посольством України та запитайте.
-
Так
-
А ще питання підскажить можливо отримати другий загран паспорт у посольстві?
-
Вітаємо, Super 🤘 Mike! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня Хто може допомогти з роботою Дуже вдячний буду
-
Доброго дня Мене звати Олег Мені 28 років До Канади працював на будівельних роботах Робив внутрішні роботи і зовнішні Ще працював водієм Маю канадські права Допоможіть хтось з роботою Дуже потрібна Дуже вам буду вдячний
-
Шукайте у чаті #job
-
Вітаємо, САША! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Всі ми трошки Олег 🙃
-
@jesuisoleg-travail
-
Порекомендуйте зволожувач повітря, такий щоб сильно багато пару було. Бо купила у волмарті десь за 30 баксів, то він вже 3 дні неможе 3 літри роздути. Буду повертати. Дякую
-
додайте ще рівень англійської 🙏🏻
-
Доброго дня , мене звати Михайло мені 24 ,шукаю роботу розгляну будь які варіанти , маю канадське водійське посвідчення , працьовитий та відповідальний . Працював в будівельній сфері ( утеплення фасаду, внутрішні ремонти, шпаклювання , фарбування,укладка бруківки/плитки), Також є досвід в сфері продаж, довший час працював кур’єром на власному автомобілі, буду вдячний за будь яку інформаці , всім хорошого дня☺️☺️
-
ну мені тільки так почали дзвінки поступати)
-
Pure Enrichment MistAire Studio Ultrasonic Cool Mist Humidifier for Small Rooms - Portable Humidifying Unit Ideal for Office with High and Low Mist Settings, Optional Night Light and Auto Shut-Off a.co/d/htJaw6H В нас такий, мені подобається
-
Чи хто небудь дістав знижку на перепустку в зал для українців?
22 Jan 2023, 08:02
26555/230097
42 minutes ago