Українська Манітоба
-
Шукаю разовий або постійний підробіток на вихідних і в п'ятницю після 6рм Є досвід фізичної праці, складського аудиту і тд. Але впринципі підійде будь який підробіток
-
Нічого там путнього немає
-
Ну англійська є, але навіть ніхто ніколи не передзвонював
-
Не піарте тут російськомовні канали
-
Привіт Звільнився час для відкриття рахунку на п’ятницю, Банк CIBC. Час для одної людини тільки. Пишіть в особисті ☺️
-
Не піарте тут російськрмовні канали
-
Ем,та вас ніхто не просив ніякі відео Покажіть де вас просять якусь інформацію?Відео не по темі чату,тут про життя в Манітобі а не про отримання ПР в Онтаріо.Якщо мені знадобиться інформація,я точно не на московській її шукати буду.
-
Вітаємо, Максим! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
В кожного своя історія, і я б не спиралася б на досвід інших. У кожного свій шлях. Якщо англійська 5, то це мені здається достатньо для початку. Треба пробувати, і користуватися будь-якою нагодою, і все вийде. Маляри можуть бути потрібні в компаніях які надають у рент житло, особливо у великі компанії. Маляри роблять ремонти після того як мешканці залишають помешкання, як скінчився договір ренту. Спробуйте туди податися.