Українська Манітоба
-
Це норм, мати мету. Але не створювати ідеали 🤷♂
-
Indeed це добре, але як шо плануєте їхати не в Вінні а щось меньше, не цурайтесь навіть особисто занести резюме, в малих містах ще і таке чудо можливо))) це нормально…
-
Канада була завжди метою))
-
Ну так завжди можна повернутися туди де сподобалось 😁 А загалом так, чужий досвід він майже завжди буде відрізнятися від вашого.
-
Ну зараз я в МСТ на 12 тисяч осіб, так тинявся по нему та чипався до людей які щось фарбували)) так і знайшов, сподіваюсь в Вінні така схема спрацює в купі з індідом)
-
В Ірландії маляр теж регульована професія?
-
Якщо легально, то потрібно
-
І так і ні, а що в Канаді потрібно сертифікат?? А то дивився це тільки на держ підприємства
-
А, поняв
-
Побоююсь, що не потраплю на работу у перші 2 місяці. А так би я б працював хоч на констракшені, хоч на заводі
-
web2.gov.mb.ca/laws/regs/current/_pdf-regs.php?reg=130/2007
-
Решта іде як учнівство. Ред сіл це максимальна категорія
-
Хто шукає завжди знайде 😉
-
Тобто все что на індіді це не легально??? Бачів тільки до лікарні вимагали ред сіл, та на аєрокосмвчне підприємство.. А он 17 к коштує...
-
Я подивився regulated occupation в Манітобі і там painter нема)
-
Даун то хіба та людина котра інших даунами називає.
-
Ризок безумовно є, і побоюватися це нормально, не судіть себе строго, всім важко на початках …
-
Хелпером піде
-
Будьте уважними, даун з MPI сказав мені що я не можу поміняти свої права. Якщо вам таке трапиться нагадайте що він даун і поміняють
-
Заплутано все... Якщо я влаштуюсь к офіційному роботодавцю, но не маючи сертифікації мені стаж до пр не піде??
22 Jan 2023, 08:02
26596/239718
3 minutes ago