Українська Манітоба
-
А в чому проблема? Вам не кажуть пензликом фарбувати по 1см/хв.. там spray-gun, одягаєте костюм з окулярами та маской, прям як в серіалі Breaking Bad та погнали фарбувати.. квартиру за 2 години реально без проблем
-
Привіт усім Можливо хто знає де зараз наймають далекобійників українців? Буду дуже вдячний за інформацію
-
renaissancetrans.ca/ Спробуйте туди написати, там пару наших робить…
-
Подивіться об'яви на indeed та kijiji - там повно вакансій далекобійників. Але треба мати категорію 1 водійську
-
Справа в тому, що я б хотів у таку компанію диспетчером, а там де багато водіїв українців я точно пригоджуся П. С. Indeed вже повністю забитий моїми резюме))
-
Ну не знаю на рахунок диспетчера, знаю їм водії були потрібні, пару тижнів назад моєму чоловіку дзвонили, пропанували…важжайте шо це в Брендоні😉
-
Рідко, але такі перепади трапляються. Минулого року у березні ще було -20 і досить багато снігу.
-
Валіком, а не спреєм. Спреєм вже потім.
-
Тепла. Якщо порівняти з минулою, то жара
-
В готелі висіло оголошення..там ще навчали
-
Ну помріяти ж можна🥺😔
-
А навіщо вам їх перекладати? Просто перепишіть все що на англійському написано на листок і велкам ту Immigration center. Вони вам там і копію знімуть і завірять
-
Будь яка інформація корисна) Дякую)
-
Так не буває. Це Манітоба, клімат континентальний. Це будуть морози.
-
Привіт! Ми як 2 тижні приїхали, ще живем в готелі і у дитини розболівся зуб. Куди нам можна звернутись, можливо для новоприбулих дітей є якісь знижки?
-
Класно, хотілося б щоб вже до березня так було😅
-
Звичайно можно!😀
-
На які саме права міняють наші, на клас 5F?
-
Доброго дня/ вечора. Пишу не ради реклами, а просто задля допомоги людям. Можу допомогти у створені резюме, заявок на допомогу чи взагалі подачі на візу. Прайсу у мене немає, оплатите стільки, скільки рахуєте достатнім
-
Два чи три роки тому в середині березня вже не було снігу, було тепло і можна було їхати на шашлики на півдня в ліс
22 Jan 2023, 08:02
26639/239712
3 minutes ago