Українська Манітоба
-
так так. Моя дружина так само каже. То тільки пакети великі, але то все по знижках було)
-
Тобто, я знаю як діяти в таких ситуаціях. І мої колеги по роботі теж. А взагалі не додовбуйтесь до людей.
-
Починайте свою розповідь з того, який у вас рівень англійської? Бачив сотню українців, які взагалі без англійської чи з дуже низькою. Їм можна пройти інтерв'ю?
-
:) Там багато всього в пакетах, але сума мала, насправді, дуже мені цей магазин подобається за це
-
мудрі та не горді.
-
Ага. Індуси мудріше роблять, зразу скорочують навіть до двох букв.
-
А там весь магазин по знижках :)
-
ох вже ці імена. Я за майже рік часу вже пожалкував що не предтсавився на роботі просто Джон.
-
Був B2, але 2 роки майже не було практиці, то, я гадаю, знизився до B1, але зараз вже починаю наздоганяти. Але спікінг у мене не дуже гарний, я і рідною мовою також не полюбляю розмовляти з людьми, мені простіше написати/прочитати.
-
До речі, ваша англійська є дуже добра, мені знайомий канадець казав, що його обслуговувала українка із ім'ям Liliia. Питав у мене як то правильно вимовляється, напевне побачив ваш бейджик 😁
-
А я додам, до Лілія дуже професійно працює і впевнено тримається. Не подумав би, що тільки місяць на цій роботі :) До слова, вдячний Лілії за допомогу в моїй ситуації!
-
Якраз ніхто не завертає нічого у яскраві обгортки тут, а реально ділимося досвідом. Тим, хто настроєний песимістично, дуже важко в імміграції. Це факт, доведений неодноразово. Завжди потрібно шукати оптимізм.
-
Ви давно виїхали з Канади?🤔
-
Да ніхто не додовбується до людей. Просто, треба говорити правду людям, які планують приїхати в Канаду. А то наслухається, як тут легко знайти роботу, що волонтери не відходять та інші казки, типу МанітобаСтар, вивчення мови, і їдуть сюда, потім знімають рожеві окуляри, втрачають гроші і повертаються. В цьому чаті принято говорити або добре про Канаду, або ніяк?
-
В Чехії не жив, але маю в 10 разів більше фоток з Праги за два візити ніж за майже рік життя в Манітобі 😁
-
Як жити в Канаді, якщо приїхали з Чехії, є люди що жили в Чехії, як вам?
-
Жили в Чехії 8 місяців, кардинально нічого не відрізняється, лишень холодніше трохи і все
-
а хтось і не шукає і облаштовується в даунтауні)
-
Тут питання навіть не в песимізмі, а у розбіжності між очікуванням та реальністю. Якщо не проводити підготовку, не робити your homework, як кажуть, то і результат буде такий самий, тобто непередбачуваний
-
Хтось іде на роботу за тиждень, навіть без англійської, а хтось шукає кілька місяців
22 Jan 2023, 08:02
26751/238764
5 minutes ago