Українська Манітоба
-
В Чехії не жив, але маю в 10 разів більше фоток з Праги за два візити ніж за майже рік життя в Манітобі 😁
-
Як жити в Канаді, якщо приїхали з Чехії, є люди що жили в Чехії, як вам?
-
Жили в Чехії 8 місяців, кардинально нічого не відрізняється, лишень холодніше трохи і все
-
а хтось і не шукає і облаштовується в даунтауні)
-
Тут питання навіть не в песимізмі, а у розбіжності між очікуванням та реальністю. Якщо не проводити підготовку, не робити your homework, як кажуть, то і результат буде такий самий, тобто непередбачуваний
-
Хтось іде на роботу за тиждень, навіть без англійської, а хтось шукає кілька місяців
-
Май вайф каже "Манібора".
-
Я теж люблю потриндіть на Канаву, але утримуюсь майже від кожної можливості, бо я все одно тут в ній сиджу🤣
-
В нормальні часи, до спрощень іміграційної програми, апліканти мали самі обгрунтувати, чому саме обирають Манітобу (або Монітобу, як тут кажуть 😆), розробити свій фінансовий план на рік (!), тим самим доводячі, що людина розуміє, на що підписується. Це все ще й перевірялося іміграційними офіцерами, і якщо їм щось не подобалося дверцята зачинялися
-
Сорі, т9🤣
-
Утимуєтесь називаючи країну Канавою?
-
Мм,а навіщо бути там де тобі все не подобається?Я цієї логіки якось зрозуміти неможу
-
Або в Чернівцях🤣
-
Рятуватись від війни можна в Європі
-
Для дядька Івана, сантехніка з 20 річним стажем з с. Василівка, який відправить свою дружину, медсестру, з 2 дітьми щоб врятуватися від війни.
-
Мені дивно шо люди романтизують програму, хоча об’єктивно Канаді просто треба населення + робоча сила
-
Можуть у програмі писати все, що завгодно, але по результатах - ні. Програма для тимчасової релокації громадян України (з будь-якої країни проживання) із відкриттям ворк-перміту
-
Housekeeper - Winnipeg, MB - Indeed.com ca.indeed.com/viewjob?jk=d6b23309b9024c81
-
Об‘єктивно ні
-
Не з росіі ж, хоча тут вже й такі умудрились панаєхать
22 Jan 2023, 08:02
26765/238782
6 minutes ago