Українська Манітоба
-
Та причому тут це? Багато хто думає, що тільки ІТшникам добре в Канаді, бо знають мову. Всі мають рівні умови старту. Є люди, які із елементарним знанням мову влаштувалися HVAC technician, наприклад. Я особисто думав, що це не можливо, бо треба місцеві сертифікати.
-
Розум і ескортниці це несумісні речі мужик😁
-
Де ви бачили романтузуваня Канади , та ще в Манітоби ? Під кожним постом на фейсбуці срачу на мілліард коментів , що нехрен сюди їхати, сидить у своїх європах , а якщо мови не знаете - то здохнути можно . А ще і податки платити . Холодно, комахи 😂 із мілліарда поганих негативних відгуків , буде декілька нормальних , типу «не слухайте нікого, все в вас вийде» . Дайте мені посилання , на ті групи , де всі такі мімімімі, та кажуть яка Канада класна . Все що я бачив це «10 причин, чому ми поїхали з Канади» 😂
-
Про сотні задіяних і різних заходах: зустрічі в аеропорту, допомога в готелі, працевлаштування, допомога в UNF, UCC, Осередку, церквах тощо. Волонтери зараз готують заходи до річниці війни. Волонтери задіяні в податкових клініках. Волонтери відповідають на десятки повідомлень, які щодня приходять до КУК Манітоба. Волонтерка з КУК буквально вчора домовилась з однієї компанією (call centre), що вони працевлаштують 50 українців. Я можу перелічувати це все два дні поспіль і буде ще не досить. В громаді є сотні волонтерів, які щодня по 6-8 годин віддають свій час іншим. І це поряд з фултайм роботою
-
Але ви забуваєте,для пана Амохо волонтери пальцем об палець не вдарили.Як то так шо йому роботи не найшли?!!!
-
Ні,ви в курсі що кук на готель тратить 100к в день?
-
Це мої податки, шановний. І сотень тисяч інших манітобців. Однак щоб провінція це зробила, наші волонтери щодня працювали і працюють з ними. Щодня. Безкоштовно абсолютно. Без постійної співпраці з провінцією, щоденних мітингів з ними та спільної роботи над програмами, цього б не було взагалі.
-
Та ні,я більше з жартом)