Українська Манітоба
-
Завжди думав, що готель і допомога це від провінціального бюджету.😔
-
Та ні,я більше з жартом)
-
Чи продовжать ворк перміт, якщо паспорт кінчається через рік? Чи можна буде після цього терміну працювати ще ?
-
І додайте ще гуманітарні рейси)
-
Хтось відбив, хтось вже в Європі давно "відбиває" після пари місяців в готелі. Різні ситуації.
-
(не згадуємо про тих хто приїхав, погуляв, отримав допомогу і поїхав)
-
Ви помиляєтесь,гляньте ціни готелю в якому ви жили,я коли дивився то ціни починались від 240 доларів
-
Ні, це не так. Крім проживання і харчування є ще безкоштовні мовні курси, лінія 211, де вас українською мовою допоможуть, є портал від EDW, який матчить роботолавців і пошукачів. Є багато програм, які субсидуються також: садочки, наприклад, півроку безкоштовні. Це дуже велика сума
-
Тобто 2 кімнатний
-
Ні середня
-
А це які ви номери рахуєте?це може на 1особу 150$
-
😅 Канада не дурна)
-
Я думаю податками майже кожен уже відбив своє проживання в готелі, якщо рахувати як казали один номер на день 150$
-
Рік два і відібєти)
-
У першу чергу українське ІТ - це аутсорсинг у більшості випадків. У Канаді і США продуктові компанії, на яких той аутсорсинг працює.
-
Все одно
-
Ви взагалі не знаєте нічого про рівень українського IT, якщо таку єресь пишете.
-
Ага, або ті , хто «вони що кончені з мене такі податки просити ? Хочу всю зп на руки та нічого нікому не давати» 😂
-
Провінція не заробляє на податках. Всі ці податки повертаються назад до нас у вигляді безкоштовної освіти, субсидії на садки, допомогу на дітей від провінції, компенсації на оренду, інфраструктуру, медицину тощо.
-
Більшість канадців, якщо йдеться про життя у Манітобі,кажуть: I was born here, what is your excuse? 😁
22 Jan 2023, 08:02
26817/233793
19 minutes ago